Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.10.2020

У Windows 10 з'явиться додаток для запису відео з екрану і створення гіфок


Додаток Video GIF Editor дозволить записувати відео з екрану, а також створювати GIF-файли


За повідомленнями мережевих джерел, в Windows 10 з'явиться новий додаток, за допомогою якого можна записувати те, що відбувається на екрані, а також зберігати файли у форматі GIF. Для запису відео і створення GIF-файлів розробники з Microsoft запустять невеликий додаток під назвою Video GIF Editor.


Windows 10
 

Можливість запису того, що відбувається на екрані - це функція, яку Microsoft перш за якихось причин не додавала в Windows 10 у вигляді окремого додатка. В даний час записувати свої дії в іграх дозволяє функція інструменту Xbox Game Bar. Разом з майбутнім оновленням набору безкоштовних утиліт PowerToys з'явиться простий інструмент запису відео і збереження GIF-файлів.

Додаток Video GIF Editor дозволить записувати відео з екрану, а також створювати GIF-файли. Тут же будуть представлені деякі засоби для редагування записуваних роликів. Однак функція конвертації відео в GIF підтримуватися не буде, принаймні, на початковому етапі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні створили чат-бот для матерів-одиначок

Згідно з наявними даними, запустити інструмент запису відео з екрану можна буде натисненням поєднання клавіш Win + Shift + R. Джерело зазначає, що Microsoft хоче створити простий і безкоштовний інструмент для запису відео з екрану, тому появи будь-яких додаткових функцій очікувати навряд чи варто. Новий додаток Microsoft стане простою альтернативою багатофункціональним аналогам, таким як ScreenToGIF.

Очевидно, розробники планують створити просте і ефективне застосування для запису відео, яке також буде надавати базові можливості для редагування записів.

Схожі матеріали:
👁 564
Категорія: Технології
Теги: WINDOWS, записувати відео з екрану, Додаток Video GIF Editor, GIF-файли




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ