Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.11.2021

Українці, повністю щеплені проти COVID-19, зможуть отримати тисячу гривень через додаток “Дія”, – Зеленський


15 листопада Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців.


Глава держави анонсував нову програму підтримки креативного, спортивного й транспортного секторів економіки.

Згідно з нею, громадяни, щеплені від COVID-19 двома дозами вакцини, зможуть отримати тисячу гривень через додаток “Дія”. Ці кошти можна буде витратити на придбання абонементів у спортзал, відвідання кінотеатрів, театрів тощо або купити квитки для мандрівок всередині країни.


Володимир Зеленський
 

Програма розпочне діяти з 19 грудня. До кінця року на неї буде виділено близько 3 млрд грн.

“Ми розуміємо, що, поки що, смартфони і “Дія” є не у кожного. То ж ця програма діятиме не один місяць. І держава забезпечить альтернативу отримати тисячу гривень всім вакцинованим громадянам України. Зокрема, людям похилого віку. Про що повідомимо згодом”, – повідомив Володимир Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавщина на межі червоної зони епіднебезпеки

Володимир Зеленський також акцентував увагу на протидії енергетичній кризі в Україні. Для цього було запущено два додаткові блоки – на Рівненській і Запорізькій АЕС. Ще один блок Запорізької АЕС буде запущено до кінця листопада. Крім того, до нашої країни прямує сім кораблів з вугіллям, якого вистачить до кінця року. А за потреби Україна придбає достатньо вугілля, щоб бути забезпеченою до завершення опалювального сезону.

Схожі матеріали:
👁 392
Категорія: Актуально
Теги: щеплення, доза, вакцина, COVID-19, тисячу гривень




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ