Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.09.2022

Українські програмісти розробили мобільний додаток «єППО», який допоможе ЗСУ відстежувати ракети «Калібр» та безпілотники


Група програмістів «Технарі» розробила мобільний додаток «єППО», який допоможе військовим відслідковувати та знищувати ворожі ракети «Калібр»


мобільний додаток «єППО»

Група програмістів «Технарі» розробила мобільний додаток «єППО», який допоможе військовим відслідковувати та знищувати ворожі ракети «Калібр». Про це повідомив розробник додатку Геннадій Сульдін.
 
«Російські крилаті ракети часто ховаються від наших локаторів на малих висотах. ППО втрачає мету, побудована на моніторі траса переривається, зенітники не отримують точної вказівки. І ракети забирає життя українців. При цьому наші співгромадяни не раз бачили ракети оккупантів і знімали їх на відео», - наголосив він.

Додаток після установки на телефон працює досить просто: людина бачить ракету і натискає велику червону кнопку на своєму телефоні.
 
«Через кілька секунд на моніторах командирів бригад, дивізіонів та батарей ППО з'являться позначки виявлення безпілотників та крилатих ракет ворога у нашому ближньому та далекому тилу. Офіцер командного пункту ППО на підставі інформації і від РЛЗ ЗСУ, і від наземних спостерігачів видасть швидку та точну вказівку зенітникам. І російську ракету буде збито», — стверджує розробник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новим електричним «літаючим автомобілем» можна керувати з водійськими правами, він поміститься у вашому гаражі

Також Геннадій зазначив, що додаток вже представили керівникам оперативного командування «Південь», і військові зараз випробовують його. За його словами, розроблений групою «Технарі» додаток та бойовий сценарій «єППО» отримали схвалення від командирів з'єднань ППО.

мобільний додаток «єППО»


Схожі матеріали:
👁 406
Категорія: Технології
Теги: ппо, україна, мобільний додаток




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ