Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.03.2013

Укрпошта закликає всіх людей доброї волі до участі у благородній акції до Дня Перемоги


Листи можна направляти за адресою: редакція газети «Поштовий вісник», вул. Хрещатик, 22, м. Київ, 01001


Укрпошта закликає всіх людей доброї волі до участі у благородній акції до Дня Перемоги

Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» напередодні 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні ініціює Всеукраїнський рух на підтримку воєнного покоління, у рамках якого організує соціально значущі заходи, зокрема зустрічі молоді із ветеранами війни, а також конкурс «Напиши листа ветерану»: від руки – значить від серця.

У рамках акції, що триватиме з 20 березня до 25 квітня 2013 року, «Укрпошта» запрошує небайдужих молодих людей написати листи ветеранам війни.

«Ціна Великої Перемоги – це мільйони загиблих, навіки зламані людські долі, невимовний біль та горе учасників воєнних подій, – прокоментувала генеральний директор УДППЗ «Укрпошта» Оксана Плотнікова. – Війна назавжди залишається незагоєною раною, жахливим шрамом нашої пам'яті.

Чим далі відходить від нас та тривожна година, тим величнішими постають подвиги захисників Вітчизни, тим повніше ми усвідомлюємо історичне значення здійсненого. Вшануймо ветеранів за їхній незабутній подвиг, героїзм і самопожертву, висловивши  їм у листах вдячність,  повагу і захоплення їхніми вчинками».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Укрпошта" почне приймати банківські вклади

Молодь, чиї листи найбільш схвилюють, розчулять, вразять і захоплять читачів, буде нагороджена за участь у цій благородній акції. Найкращі листи вдячності будуть опубліковані на сторінках газети «Поштовий вісник» та національних ЗМІ.

Листи можна направляти за адресою: редакція газети «Поштовий вісник», вул. Хрещатик, 22, м. Київ, 01001.

Про УДППЗ „Укрпошта”:

Українське державне підприємство поштового зв’язку Укрпошта входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України та є національним оператором поштового зв’язку України. На сьогодні Укрпошта надає понад 50 видів послуг у 14 тисячах відділень по всій Україні. Штат компанії налічує 97 тисяч працівників, з них 41 тисяча – листоноші, 31 тисяча – оператори поштового зв’язку.

Служба інформаційної підтримки: 0 800 500 440

Схожі матеріали:
👁 1327
Категорія: Актуально
Теги: війна, генеральний директор, Лист, Велика Вітчизняна війна, подвиг, Укрпошта, перемога




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ