Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.05.2022

Undefined представив безшумний безпілотник з іонним двигуном нового покоління


Компанія Undefined Technologies представила наступне покоління свого безшумного безпілотника


безшумний безпілотник з іонним двигуном

Після успішних льотних випробувань компанія Undefined Technologies представила наступне покоління свого безшумного безпілотника, в якому замість пропелерів використовується іонний двигун.

Новий дизайн, безумовно, є кроком вперед у порівнянні з попередніми спробами, за необхідності він буде мати велику сітку електродів, принаймні, з двома шарами, так що на верхній та нижній шари можна буде подавати високу та протилежну напругу, щоб прискорити рух іонізованого повітря вниз і створити тягу.

Undefined Technologies, безумовно, розумно вибрала свою назву; Через півтора роки ми все ще дуже мало знаємо про його «новаторську технологію Air Tantrum™», яка, за словами компанії, буде дуже тихою. Але його відео польоту у грудні 2021 року та презентація, представлена ​​генеральним директором компанії Tomas Probanic з логістики, справді виявляють цікавий підхід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для повністю електричного літака eDA40 розробили інтелектуальний двигун Safran

За словами Томаса, оригінальний доказ концепції компанії, як показано відео, летів близько 25 секунд і виробляв близько 90 децибелів. Він стверджує, що новий прототип пролетів близько двох з половиною хвилин та був виміряний на рівні 85 децибелів. Кінцева мета становить близько 70 децибел, або приблизно стільки ж, скільки у DJI Mavic, але, ймовірно, у більшому планері з деякою вантажопідйомністю.


безшумний безпілотник з іонним двигуном
 

Поки що неясно, як компанія планує продовжувати знижувати рівень шуму на пристрої, в силовій установці якого вже немає частин, що рухаються. На даному етапі компанія також не дає жодних обіцянок щодо діапазону чи витривалості.

На відео ви можете побачити новий прототип у повітрі. Він виглядає трохи стабільнішим, ніж прототип, хоча він літає в приміщенні без вітру.

 


Схожі матеріали:
👁 529
Категорія: Технології
Теги: безпілотник з іонним двигуном, безшумний безпілотник, безпілотник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ