Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.11.2017

В Гребінці відбувся творчий вечір Сюзанни Елпі “Народжена для миру” (ФОТО оновлюється)


В концерті взяли участь виконавці з Гребінки та району


В Гребінці відбувся творчий вечір Сюзанни Елпі “Народжена для миру”24 листопада співачка, автор пісень і байкер Сюзанна Елпі відзначила свій день народження. Зазвичай з приводу цієї дати в Києві відбувається щорічний ELPy’s Birthday Fest, але цього року Сюзанна не обмежилась традиційним столичним заходом, в якому, до речі, втретє поспіль взяли участь наші рокери “Зомбаки”.

Почавши святкування в Гадячі в колі побратимів-байкерів, вона продовжила відзначати своє свято в Гребінці. Саме 24 листопада на сцені районного Будинку культури відбувся концерт під назвою “Народжена для миру”.

Те, що відбувалось на сцені, вразило глядачів не тільки щирістю і душевністю. Можна сказати, що це був вечір нових відкриттів. Одним із них став Максим Хрещик, артист, що мешкає в Майорщині. Образ трохи сором’язливого поета гармонійно поєднується с його глибоким баритоном.

Приємно вразила виконанням авторських пісень директор музичної школи Наталія Гринь. Несподіваним і цікавим був поетичний номер начальника районного сектору культури Ростислави Капельки та її чоловіка Юрія, доповнений танцювальним етюдом у виконанні дуету “Браво”.

Та й сама іменинниця відкрилась публіці з нового боку. Замість звичного рокерського іміджу - стилізація під національний одяг, вечірня сукня, коротка спідниця по фігурі, підбори. Постійне перевтілення! І репертуар - романтична естрада, диско, яке припало до душі глядачам, і пісні білоруською та навіть івритом.

 
В Гребінці відбувся творчий вечір Сюзанни Елпі “Народжена для миру”
 

Так Елпі віддала шану своїм предкам, серед яких були білоруси і євреї. Втім, знайшлось місце і для звичного рокерського вбрання і байкерського жилету - саме в такому образі співачка представила на суд слухачів сет авторських пісень про дорогу, мотоцикли та кохання.

Також на честь винуватиці свята виступили її друзі та колеги по сцені мото-рок-фестивалю “Небеса” - наймолодша учасниця Валерія Тарасенко, вокаліст “Зомбаків” Олексій Колесник та ветеран гребінківської сцени В'ячеслав Романов. З’явилась на сцені в якості спеціальної гості співачка Анастасія Якименко, що емоційно виконала пісні про глибоке, але нерозділене кохання.

 
В Гребінці відбувся творчий вечір Сюзанни Елпі “Народжена для миру”
 

Як зазначала Сюзанна Елпі в самому початку концерту, назву програмі “Народжена для миру” дала однойменна ізраїльська естрадна пісня. “Я народжена для мелодій і пісень різних народів, для почуттів, кохання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гребінківщина. Поміж тисячоліть"

Народжена для миру на землі, і все, чого  хочу - щоб він настав”. Саме такою була ідея свята. День народження, різнопланова програма, артисти - всі такі різні, але об’єднані хистом до творчості, яка несе людям тепло і мир у душі. А якщо настане мир у душі кожного, то настане й мир у світі. Той самий, для якого народжений кожен з нас.

В Гребінці відбувся творчий вечір Сюзанни Елпі “Народжена для миру”
 

Саме піснею “Народжена для миру” завершився цей вечір. Квіти, слова подяки, теплі вітання на адресу іменинниці… І подяка одне одному - за музику, за вечір, за позитивні емоції.

Адміністрація сайту приєднується до привітань і бажає іменинниці творчих успіхів, рівних доріг та палкого кохання, а всім своїм читачам - миру та злагоди в оселі!

 

В Гребінці відбувся творчий вечір Сюзанни Елпі “Народжена для миру”

 

В Гребінці відбувся творчий вечір Сюзанни Елпі “Народжена для миру”

 

В Гребінці відбувся творчий вечір Сюзанни Елпі “Народжена для миру”

 

В Гребінці відбувся творчий вечір Сюзанни Елпі “Народжена для миру”



Схожі матеріали:
👁 1247
Категорія: Прес-реліз
Теги: Тарасенко, романов, Сюзанна Елпі, Гребінка, Небеса, Якименко, вокаліст Зомбаків




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ