Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.01.2023

В рамках співпраці клієнта пробації Гребінківщини навчали толерантному ставленню та правильному поводженню в різних ситуаціях


Метою бесіди було визначення наявності складних життєвих обставин та впливу родини і суспільства на поведінку засудженого.


пробація, Гребінківщина

Для вирішення криміногенної потреби «Контроль над поведінкою та мисленням», 18 січня 2023 року, в рамках співпраці з Гребінківським міським центром соціальних служб, спеціалістом Наталією Омельяненко проведено оцінку потреб клієнта пробації та бесіду на тему: «Самоконтроль у конфліктних ситуаціях».

Метою бесіди було визначення наявності складних життєвих обставин та впливу родини і суспільства на поведінку засудженого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завершено пілотування пробаційної програми для суб’єктів пробації, що вчиняють насильство в родині

У ході бесіди його увагу було акцентовано на вмінні розв’язувати конфлікти, долати негативні їх наслідки та ознайомлено з прийомами самоконтролю.

Під час бесіди клієнт пробації навчився толерантному ставленню до інших людей та правильному поводженню в різних ситуаціях.

Схожі матеріали:
👁 435
Категорія: Актуально
Теги: Гребінківщина, пробація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ