Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.11.2013

В Ульяновській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли заходи присвячені Дню пам'яті жертв Голодомору


Було переглянуто документальний фільм «До 80-річчя Голодомору в Україні».


В Ульяновській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли заходи присвячені Дню пам'яті жертв Голодомору

22 листопада 2013 року в Ульяновській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли заходи присвячені Дню пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 р. р.

Не сьогодні сказано: «Час народжуватися і час помирати. Час руйнувати і час будувати. Час розкидати каміння і час збирати. Час мовчати і час говорити».   Потік  людської пам’яті розмиває стіну замовчування про велике горе нашої землі, про голодомор.

Діти разом із заступником директора з виховної роботи Миколаєнко О.А. та педагогом-організатором Бабіченко Л.П. організували та провели жалобну ходу, мітинг-реквієм та покладання композицій із колосків та живих квітів до пам’ятного знака жертвам безневинно убієнних в с. Ульяновка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підготуватись до ЗНО допоможе «Яндекс»

Бібліотекар Бондаренко Л.А. організувала книжкову виставку разом із матеріалами пошукових загонів Ульяновської ЗОШ І-ІІІ ступенів, де зібрані спогади очевидців сумних подій минулого.

Допомогти усвідомити трагізм голодомору 1932 – 1933 рр. на Україні; виховувати в учнів особистісні риси громадянина України, патріотизм на основі особистісного усвідомлення досвіду історії такою була мета проведеної виховної години з учнями 6-11 класів, де було переглянуто документальний фільм «До 80-річчя Голодомору в Україні».

Ульяновська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1354
Категорія: Актуально
Теги: учні, День пам'яті, школа, голодомор, Ульяновська ЗОШ І-ІІІ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ