Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.06.2022

Venus Aerospace представила концепцію космічного літака Stargazer, здатного літати зі швидкістю 9 Маха


Компанія з Х'юстона, штат Техас, представила концепцію дизайну гіперзвукового пасажирського літака Stargazer.


космічний літак Stargazer

Ідея про можливість подорожувати з одного кінця світу до іншого за короткий проміжок часу на борту гіперзвукового літака Venus Aerospace може бути привабливою.

Компанія з Х'юстона, штат Техас, представила концепцію дизайну гіперзвукового пасажирського літака Stargazer.

Команда Venus Vehicle Engineering працювала над цією ітерацією з моменту заснування компанії у 2020 році. За підтримки провідних венчурних інвесторів та державного фінансування Venus розробляє гіперзвуковий літак, який здатний літати зі швидкістю 9 Маха.

Команда Venus Aerospace складається з досвідчених ветеранів аерокосмічної та військової промисловості, а також ветеранів досліджень та розробок, що розсувають межі високошвидкісного транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серійний сонячний автомобіль Lightyear 0 може місяцями працювати без заряджання


космічний літак Stargazer
 

Команда Venus удосконалює свої три основні технології: ракетний двигун нового покоління з нульовим рівнем викидів, інноваційну форму літака та передове охолодження, що дозволяє космічному літаку злітати з існуючих аеродромів, використовуючи існуючу інфраструктуру.

Космічний літак вміщує перевезення 12 пасажирів на швидкості до 9 Маха. За даними компанії, він зможе подорожувати на висоті близько 52 000 м.

Схожі матеріали:
👁 513
Категорія: Технології
Теги: літак, пасажирський літак, гіперзвуковий літак




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ