Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.05.2019

Вибираємо якісне моторне мастило для автомобіля


Синтетика найчастіше заливається у форсовані моделі ДВЗ


Заміна оливи

Для стабільної роботи ДВЗ - бензинового або дизельного обов'язково знадобиться максимально якісне моторне мастило. Якщо останній інгредієнт виявиться некондиційним, то вихід з ладу дорогого ДВЗ виявиться лише справою часу. Тому, досвідчені водії намагаються якнайшвидше злити стару оливу і замінити новою. Але проблема полягає в тому факті, що моторних мастил останніми роками випускається велика кількість, тоді як для двигуна власного автомобіля потрібно єдиний правильний варіант - це якісна олива. Саме такою є моторна олива BIZOL. В інтернет магазині автотоварів OilBase.com.ua https://oilbase.com.ua/motornie-masla/bizol/ можна придбати оливу BIZOL за найвигіднішою ціною.


олива BIZOL
 

На сьогоднішній день самими затребуваними залишаються мінеральні оливи, що виробляються з нафти. Їх цінова складова зберігається на низькому рівні, що дозволяє заміну - кожні декілька тисяч кілометрів. І дійсно, як тільки олива починає каламутніти, то її рекомендується зливати і заливати нову. Мінеральна олива цінується серед водіїв тим, що при згоранні утворює твердий чад, який максимально щільно закупорює усі тріщини в гумових сальниках.

Коли ДВЗ виробив свій ресурс, то ремонтні роботи можна відсунути на певний час, оскільки цей вид оливи дасть йому можливість працювати ще деякий час.

Синтетика найчастіше заливається у форсовані моделі ДВЗ, різних марок: audi, vw і так далі. Є і олива для ауді заводської заливки. Виробляється з особливих мономерів, в які виробники далі додають усі потрібні присадки, - наприклад проти зносу до депрессорних і противозадирних. Як наслідок, ДВЗ зможе пропрацювати куди довше за свій заявлений термін. Це вважається важливим, оскільки сучасні ДВЗ часто випускаються взагалі без ремонтних комплектів. Другими словами, вони практично не пристосовані до ремонту.

Але увесь тренд можна змінити, якщо регулярно підливати в двигун правильну синтетичну оливу BIZOL, яка ще випускається з різною мірою в'язкості.

Скажімо, для літа чудово підійде олива з пониженим рівнем в'язкості за стандартом SAE 70, тоді як для зими чудово підійде версія SAE 0.

Але для дизельних двигунів краще підбирати оливу особливого плану - Low Ash, яка здатна вбирати значний об'єм парафіну, який у великій кількості є в дизельному паливі. Якщо постійно міняти оливу, то навіть дизельний ДВЗ, такий, що випробовує великі навантаження за рахунок збільшеної міри в'язкості, зможе дійсно проїхати шестизначну цифру, яка раніше була властива німецьким ДВЗ.

Схожі матеріали:
👁 529
Категорія: Прес-реліз
Теги: Мастило, олива, моторне масло, Заміна оливи, моторне мастило




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ