Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.03.2022

ВМС США випробували безпілотне судно для супроводу кораблів та боротьби з тероризмом


Військово-морський флот заявляє, що UD-GARC допоможе у боротьбі з тероризмом, пом'якшуючи та усуваючи загрози для військових кораблів, що діють у


безпілотне судно для супроводу кораблів та боротьби з тероризмом

ВМС США провели випробування безпілотного вдосконаленого рятувального корабля Greenough (UD-GARC), створеного для супроводу та боротьби з тероризмом під час навчань Solid Curtain 2022.

Корабель UD-GARC був оснащений дистанційно керованою системою озброєння Fabrique Nationale d'Armes de Guerre (FN), системою автоматичного наведення та вдосконаленим далекоміром. Ці інструменти дозволять системі виявляти судна, які можуть загрожувати.

Судно керувалося здалеку персоналом ВМФ. Моряк із 4-ї морської експедиційної ескадрильї охорони (MSRON) служив протиборчою силою (OPFOR), що дозволило реалізувати реалістичний сценарій випробувань супроводу для UD-GARC. Мета тестування полягала в тому, щоб виміряти різницю між автоматичними та людськими відповідями, щоб краще зрозуміти загальну видимість системи.

Військово-морський флот заявляє, що UD-GARC допоможе у боротьбі з тероризмом, пом'якшуючи та усуваючи загрози для військових кораблів, що діють у морі. Напівавтономний характер судна потенційно може утримувати персонал на безпечній відстані від небезпечних ситуацій. Він може бути обладнаний різними корисними інструментами, у тому числі системою дистанційного озброєння (RWS), що керується з іншого місця. RWS не належить до UD-GARC і може бути встановлений на інших стаціонарних та мобільних платформах, що дозволяє користувачам виявляти загрози та усувати їх на відстані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японець розробив ідеальний кемпер-вантажівку з висувним дахом для сімейних пригод

Пол Зайфферт, головний інженер корпорації Maritime Applied Physics Corporation, сказав, що в майбутніх навчаннях будуть використані уроки, вилучені з тестів для покращення тих частин системи, які можуть вимагати уваги.
 
«Можливості, які безпілотні катери приносять не тільки NECC, а й військово-морському флоту, береговій охороні та нашим партнерам, що працюють у морі, продовжуватимуть тестуватися та вдосконалюватися», — сказав старший технік Джей Уілер, NECC Concepts, Technology.


Схожі матеріали:
👁 550
Категорія: Технології
Теги: озброєння, ВМС США, судно, катер




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ