Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.02.2019

Всеукраїнська акція #STOP_SEXтинг до Дня безпечного Інтернету


191 учень долучився до уроку "Інтимні селфі в Інтернеті - жарт чи небезпечний ризик?"


Всеукраїнська акція #STOP_SEXтингЩороку в Україні зростає кількість дітей, які отримують доступ до мережі Інтернет.

Разом із тим збільшується кількість злочинів сексуального характеру щодо дітей в онлайн-просторі – онлайн-грумінг та вимагання.

Налагоджуючи довірливі стосунки з дитиною та використовуючи фейкові акаунти в соціальних мережах, злочинці вимагають у дитини інтимні фотографії та шантажують її, погрожуючи розіслати фото знайомим, вимагають більш інтимні матеріали, гроші чи приватні інтимні зустрічі.

5 лютого 2019 року відбулася Всеукраїнська акція #STOP_SEXтинг до Дня безпечного Інтернету

В рамках акції 27 педагогів закладів загальної середньої освіти району взяли участь у вебінарі "#STOP_SEXтинг. Сексуальні ризики Інтернету: як провести урок в 7-11 класах", який провела національний експерт із захисту дітей від насильства Уповноваженого Президента України з прав дитини Анастасія Дьякова.


Всеукраїнська акція #STOP_SEXтинг
 

191 учень загальноосвітніх шкіл долучився до уроку "Інтимні селфі в Інтернеті — жарт чи небезпечний ризик?", розроблений національним експертом із захисту дітей від насильства, спільно з кіберполіцією, ювенальною превенцією та видавництвом "Ранок", мета якого сформувати в учнів закладів загальної середньої освіти уявлення про актуальні ризики в Інтернеті, пов’язані з надсиланням власних інтимних фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківщина долучилася до Всеукраїнської акції #STOP_SEXтинг

Висловлюємо подяку учасникам акції за відповідальне ставлення до проблеми, яка є актуальною в наш час і потребує небайдужого ставлення з боку молоді.

 

Всеукраїнська акція #STOP_SEXтинг

 

Всеукраїнська акція #STOP_SEXтинг

 

Всеукраїнська акція #STOP_SEXтинг



Схожі матеріали:
👁 843
Категорія: Шкільний екран
Теги: вебінар, Інтернет, #STOP_SEXтинг, Гребінка, Інтимні селфі




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ