Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.02.2023

З клієнтами пробації Гребінківщини говорили про попередження вчинення повторних правопорушень під час воєнного стану


Особлива увага під час бесіди з правопорушниками була приділена застереженню від вчинення ними в майбутньому протиправних дій


Профілактична бесіда

15 лютого в приміщенні Лубенського районного сектору №1 філії ДУ «Центр пробації» в Полтавській області для суб’єктів пробації провідним інспектором Світланою Жилою спільно з працівником поліції Євгенієм Замулою проведено профілактичну бесіду з метою попередження вчинення повторних правопорушень під час воєнного стану.

В ході бесіди клієнтам пробації наголошено на посиленні відповідальності за окремі види злочинів в період воєнного стану, дотримання вимог Закону України «Про правовий режим воєнного стану», зокрема запровадженої комендантської години (заборони перебування у певний період доби на вулицях та в інших громадських місцях).

Було обговорено причини, мотиви та наслідки вчинення кримінальних правопорушень. Роз’яснено про те, що правопорушення - це небезпечне соціальне явище, оскільки: негативно впливає на формування особистості; завдає значної шкоди суспільству; відіграє значну роль у формуванні рецидивної злочинності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клієнти пробації Гребінківщини дізналися історію Малого Герба України та Дня Єднання

Особлива увага під час бесіди з правопорушниками була приділена застереженню від вчинення ними в майбутньому протиправних дій.

Таким чином, систематична профілактика правопорушень серед клієнтів пробації може сприяти зменшенню загального рівня злочинності по району.

Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 358
Категорія: Актуально
Теги: Гребінка, Профілактична бесіда, пробація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ