Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.03.2023

З наступного навчального року ДПА буде у формі ЗНО/НМТ з 4 обов’язковими предметами


16:24, Сьогодні Надійне джерело ДПА - 2024: які іспити складатимуть учні? ДПА - 2024: які іспити складатимуть учні? У 2024 році учні будуть складати


ДПА - 2024: які іспити складатимуть учні?

З наступного навчального року в Україні мають намір проводити ДПА буде у формі ЗНО/НМТ. Воно складатиметься з 4 обов’язкових предметів.

Про це повідомив очільник профільного комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак. І уточнив, що 9 березня на засіданні Комітету одноголосно ухвалили рішення рекомендувати ВР погодити за основу проєкт закону 9046.

Пряма мова:

Перші кроки до ДПА та ЗНО в 2024!

Сьогодні на засіданні Комітету одноголосно було прийнято рішення рекомендувати ВР прийняти за основу проект закону 9046.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вихователька дитсадка на Рівненщині, яку звільнили за фото в купальнику, вдруге виграла суд

В разі його прийняття, з наступного навчального року ДПА буде у формі ЗНО/НМТ з 4 обов’язковими предметами: українська мова, математика, історія України, іноземна мова (крім мови держави-агресора).

Це стосується випускників 9-х та 11-х класів з наступного навчального року.

Для початкової школи ДПА буде з меншої кількості предметів.

Схожі матеріали:
👁 341
Категорія: Шкільний екран
Теги: школа, іспити, ДПА




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ