Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.08.2021

За допомогою 3D-друку і роботів Diamond Age прискорить будівництво будинків з 270 до 30 днів


Компанія Diamond Age прагне задіяти нові технології в будівництві будинків із залученням меншої кількості робітників


Компанія Diamond Age прагне задіяти нові технології в будівництві будинків із залученням меншої кількості робітників і значно скоротити терміни. У компанії стверджують, що, коли її технологія буде повністю реалізована, вона зможе скоротити ручну працю на 55% і скоротити час будівництва будинку з дев'яти місяців до 30 днів.


Нові технології в будівництві будинків
 

«Нам необхідно будувати високоякісні доступні будинки для наступного покоління, що прагне до американської мрії і єдиний спосіб вирішити цю проблему - це автоматизація», - сказав співзасновник і генеральний директор Джек осла.

Компанія робить ставку на роботизовані рішення і рішення для 3D-друку. Перший включає в себе набір з 26 різних насадок для роботів, які допомагають при будівництві. Ця технологія поєднується з технологією тривимірного друку на портальної основі, призначеної для створення внутрішніх і зовнішніх стін конструкції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові потужні електричні човнові мотори Candela мають «необмежений термін служби»

Будівельні системи будуть доступні будівельним компаніям через модель оренди RaaS (робототехніка як послуга). Особливості ціноутворення на систему поки не розкриваються.

Схожі матеріали:
👁 417
Категорія: Технології
Теги: будівництво будинку, 3d-друк, робот, будівництво




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ