Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.12.2017

За інформацією ГУ ДФС у Полтавській області 1555 працівників офіційно оформлені на Полтавщині у 2017


До державної реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності додатково залучено 550 осіб


За інформацією ГУ ДФС у Полтавській області 1555 працівників офіційно оформлені на Полтавщині у 2017Як повідомили в Головному управлінні ДФС у Полтавській області впродовж січня-грудня 2017 року порушення податкового та іншого законодавства під час виплати заробітної плати та інших доходів громадянам були  виявлені по 69 суб'єктах господарювання.

За результатами проведених працівниками управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС в області документальних перевірок було додатково донараховано понад 3 млн. 785 тис. грн. податкових зобов'язань по податку на доходи фізичних осіб, а також  299,3 тис. грн. єдиного внеску.

 Завдяки   вжитим  органами  державної  фіскальної служби Полтавщини заходам, протягом 2017 року суб'єктами господарювання було додатково оформлено трудові відносини з 1555 працівниками, що забезпечило додаткові надходження податку на доходи фізичних осіб в сумі 370,8 тис.грн. та єдиного внеску в сумі  485,5 тис. грн. До державної реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності додатково залучено 550 осіб.

Головне управління ДФС у Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 911
Категорія: Гребінківське відділення Лубенської ОДПІ
Теги: Законодавство, доходи




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ