Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.02.2020

Замовляємо оцінку нерухомості


Оцінка нерухомості від надійного виконавця


Слід знати - практично усі дії з нерухомістю вимагають попередньої оцінки. З її допомогою можна встановити реальну ринкову вартість об'єкту. Наприклад, це може знадобитися при продажі квартири, частки будинку, землі або комерційної площі.

Подібні дії потрібні також при:
 
- оформленні кредиту під заставу нерухомого майна, у тому числі іпотеки

- оформленні спадку або даруванні

- розділі майна і так далі

Навіть узяття площ в оренду може супроводжуватися подібними вимогами. Так що на сьогодні оцінка нерухомості https://realexpert.ua/otsinka-kvartir/ - дуже поширена і дуже затребувана послуга.


Оцінка нерухомості від надійного виконавця
 

Оцінка нерухомості від надійного виконавця

У Києві є немало компаній, що займаються подібною діяльністю. Проте варто пам'ятати, що займатися оцінними діями повинні грамотні фахівці, професіоналізму яких можна довіряти. Річ у тому, що від цих цифр залежить багато що інше, наприклад, стягувані податки або ж максимальна сума кредиту. Що ж до вартості самої оцінки, на неї впливають декілька чинників.

Це:
- мета проведення експертної оцінки

- за оцінкою звертається юридична або фізична особа

- нерухомість є типовою або ні, інше.

Після виконання робіт на руки замовникові видається звіт, оформлений відповідно до вимог законодавства. Це ще одна причина, чому слід звертатися виключно в надійні організації.

Де краще замовляти оцінку нерухомості

Зможуть дати об'єктивну оцінку і оформити звіт відповідним чином фахівці компанії «Реал Експерт». Вона багато років працює в цій сфері і прекрасно себе зарекомендувала. Сюди звертаються багато юридичних і фізичних осіб, оскільки компанія пропонує лояльні ціни і незмінно витримує обумовлені терміни. В деяких випадках пунктуальність має вирішальне значення, наприклад, якщо оцінку потрібно для суду або термінового продажу.

Щоб оформити замовлення на оцінку нерухомого майна, необхідно звернутися в офісний центр компанії.Тут же можна отримати консультацію фахівців. Компанія готова надати оцінні послуги.

Якщо Вам не зручно їхати до офісу, то отримати усі необхідні вихидні дані компанія може електронною поштою. А надіслати готові документи кур’єрською службою, на кшталт Нової Пошти.

Схожі матеріали:
👁 621
Категорія: Прес-реліз
Теги: Київ, оцінка нерухомості




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ