Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.11.2019

Засідання виконавчого комітету та постійних депутатських комісій (14 листопада 2019 р.)


З розглянутих питань прийнято відповідні рішення


14 листопада 2019 року відбулися спільні засідання постійних комісій міської ради та виконавчого комітету Гребінківської міської ради.

Постійні комісії з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг на спільному засіданні розглянули проекти рішень із земельних питань, а саме:
 
- про надання дозволів на розробку технічної документації із землеустрою;
- про затвердження документацій із землеустрою.


Засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради


Питання “Про припинення, поновлення, заключення, внесення змін до договорів оренди та надання земельних ділянок в користування” вирішено зняти з розгляду, оскільки звернень з цього приводу не надходило.

Також розглянули наступні питання: про організацію місцевого відкритого архітектурного конкурсу на кращий концептуальний проект облаштування громадського простору парку на території кварталу, обмеженого вулицями Перемоги, Паркова, Гоголя в с. Слободо-Петрівка; про затвердження документації прийому-передачі до комунальної власності Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади об’єктів, що знаходяться за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 10; про передачу комунального майна з балансу філії «Гребінківська ЗОШ І-ІІ ступенів №2 Опорного закладу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4» на баланс КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств»; про внесення змін до рішення 26 сесії Гребінківської міської ради VII скликання від 18.10.2019 року №829.

Засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради
 

Члени постійних комісій одноголосно рекомендували затвердити запропоновані проекти рішень на пленарному засідання 27 сесії.

Спільно з виконавчим комітетом відбулося засідання постійних комісій з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва та з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту.


Засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради


Погодили доповнений порядок денний 27 сесії міської ради та розглянули наступні питання:
  • про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальної допомоги відповідно до програм Гребінківської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік;

  • про встановлення мінімальної вартості місячної оренди 1 (одного) квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на території Гребінківської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік;

  • про внесення змін до рішення Гребінківської міської ради від 21 грудня 2018 року № 492 «Про затвердження Плану діяльності Гребінківської міської ради з підготовки регуляторних актів на 2019 рік»;

  • про внесення змін до Програм та бюджету Гребінківської міської об’єднаної громади на 2019 рік;

  • про внесення змін до штатного розпису ЗДО «Барвінок»;

  • про внесення змін до Переліку об’єктів, що фінансуються у 2019 році за рахунок залишку коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, що утворилися на кінець 2018 року;

  • про передачу комунального майна з балансу філії «Гребінківська ЗОШ І-ІІ ступенів №2 Опорного закладу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4» на баланс КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств».
Засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради


Розглянуті проекти рішень рекомендували затвердити на пленарному засідання 27 сесії.

Члени виконкому розглянули питання: про реєстрацію змін та доповнень до колективних договорів; заяви жителів громади; про виготовлення проектно-кошторисної документації; про затвердження зведених кошторисних розрахунків; про списання та передачу матеріальних цінностей; про затвердження паспорту видалення відходів; про затвердження проектно-кошторисної документації; про розгляд звернень Василенка Ю.М. та Клітко О.О.

Засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради
 

З розглянутих питань прийнято відповідні рішення. Ознайомитися з проектами рішень можна на офіційному сайті міської ради.
 
Засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради


Схожі матеріали:
👁 625
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Гребінка, виконавчий комітет, засідання, ї міської ради




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ