Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.06.2017

Заслужена артистка України розповіла, як гастролі у США перетворилися на життя в «клоповнику»


Розповідь Ярослави Руденко


Заслужена артистка України розповіла, як гастролі у США перетворилися на життя в «клоповнику» Ярослава Руденко, заслужена артистка України, солістка Ансамблю Збройних Сил та Національної філармонії днями наважилась розказати на загал, як насправді артистів з Полтавщини «кинули» в США.

Нагадаємо, нещодавно 6 осіб із України – Ярослава Руденко, її чоловік та артисти Полтавського обласного театру імені М.В. Гоголя побували з концертами в Чикаго. Перші розповіді про виступи були сповнені захоплення та позитиву.

Але коли артисти вже повернулись на рідну землю, Ярослава написала пост у «Фейсбуці», де повідомила, як за власний кошт артисти побували у Чикаго та як організатори, котрі запрошували українців, не дотримали домовленостей. Як гроші, витрачені на квитки, довелось буквально випрошувати, «Колу» артистка додала більше подробиць, сказавши що такі випадки, як із нашими земляками, непоодинокі і пов’язані саме з цією організаторкою – Любою Яковенко.

Розповідь Ярослави Руденко:

Колись казала моя прабабуся: «Злодій на злодію їде і злодієм поганяє».

Пропозицію заспівати для української громади в Америці нам зробила землячка із Полтави Тетяна Чернишова. Вона ж надала координати своєї знайомої, яка за її словами дуже порядна та професійна людина – Люба Яковенко. Таким чином, ми були впевнені, що нас щиро цінують і чекають в Америці, бо обіцяли повернути гроші за переліт, візовий збір, забезпечити повністю проживанням, харчуванням, транспортом і звичайно гарними концертними залами. Не довго думаючи, ми вирушили в Америку із найзаповітнішою мрією – показати, що Україна є і буде! Та не все сталося, як гадалося!

Нас поселили не в той готель, який обіцяли. Замість 3 запланованих концертів – відбули 7. Ми зіштовхнулися із хамством, непрофесійністю, неповагою, абсолютне жахіття! Ці дві жінки – пані Люба та пані Тетяна одна одну обливали страшним брудом! Кожен раз обіцяли, що гроші повернуть то в понеділок, то у вівторок, то після концерту... Час ішов. Гроші ніхто і не думав компенсовувати. Весь час якісь відмовки, або просто: «На концерт прийшло мало людей...» – то професійно організовувати треба, шановні пані!

Найманий водій – Андрій, весь час за собою возив якусь неадекватну дівчину, що всілася спереду у автобусі як «головна» особа з концерту і навіть народному артисту України, людині, яка поважного віку – Василю Григоровичу Голубу не поступалася місцем допоки я і Лариса Михайлівна не присоромили її. Після чого водій Андрій поводив себе неадекватно. То кому це треба?

Але це ще не все... Відбувався наш крайній концерт і ми поставили вимогу, щоб пані Люба Яковенко нам повернула перед концертом гроші хоч за квитки. Що далі було? Читайте! Ніхто не віддав! Сказали, що зранку повинні привезти нам кошти. Тобто, в день вильоту.

А значить, ми не маємо грошей, своїх грошей навіть на презенти. Просто ці «пані» взяли і поїхали додому. На наші дзвінки не відповідали. Я і всі артисти лишились в чужій країні, без речей, без грошей на вулиці! То це так приймають земляків, пані Тетяно Чернишова?! Йшов час... Ніч. Паніка... Ми взяли чужий телефон і зателефонували знову до пані Люби. Вона відповіла і замовила кімнату у готелі. Протягом ночі і ранку ми підняли високодостойне духовенство міста Чикаго та всю діаспору! Завдяки небайдужості та їх доброті – нам о 12:00 ці дві жінки Люба та Тетяна – привезли гроші за квитки.

Я розумію, всім важко! Я розумію, хочеться заробити. Але не таким чином! Нам теж не легко. У  нас війна! А саме болючіше, що ми, артисти, старались по повній програмі...А нас так кинули.

Бог все бачить.

А коли ми були в аеропорту – то ці дві пані завітали до нас із подарунками:. Напевно, злякались! Бо Америка – це та країна, де кожен відповідає за свій вчинок. Де українська громада не пробачає брехні і махінацій!
Та недарма в народі кажуть: «Що не робиться – все веде до перемоги, до кращого».

Саме через цю неприємну ситуацію я познайомилася із надзвичайними людьми! Людьми, які ніколи не залишать у біді. Дякую усім і кожному! Дякую, що підтримали нас у такій неприємній ситуації! Ви справжні! Ви українці!

А внизу фото наших «апартаментів». Шкода, запах не можна передати!

 





Схожі матеріали:
👁 1010
Категорія: Прес-реліз
Теги: концерт, США, Чикаго, Ярослава Руденко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ