Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

23.12.2022

Депутати затвердили бюджет Гребінківської громади на наступний рік та зібрали кошти на допомогу ЗСУ


Міська рада прийняла ряд Програм, згідно яких виділяються кошти на лікування, на поховання та інше


Депутати затвердили бюджет Гребінківської громади на наступний рік та зібрали кошти на допомогу ЗСУЗасідання сесії Гребінківської міської ради цього разу розпочалося незвично. На засідання завітали колядники із міського будинку культури.

У такий спосіб працівники культури продовжують благодійний марафон, котрий розпочали ще влітку – уся громада долучається до збору коштів на потреби наших захисників.

Як повідомив міський голова Віталій Колісніченко, з початку проведення благодійних заходів у Гребінківській громаді вдалося зібрати майже півмільйона гривень. Усі кошти були витрачені на придбання необхідного для наших земляків, котрі боронять нашу Батьківщину на фронтах війни.

23 грудня 2022 року, прямо під час засідання сесії присутні зібрали майже вісім з половиною тисяч гривень на допомогу ЗСУ, про це повідомляє "Гребінчин край".
 
"Продовжуємо збирати кошти і підтримувати наших земляків на війні", -  сказав міський голова Віталій Колісніченко. "Велика і щира подяка усім, хто допомагає проводити ці благодійні заходи, усім, хто долучається до збору коштів. Але війна триває, тож і ми продовжуємо працювати і допомагати нашим захисникам. Запрошую усіх гребінківців на благодійний ярмарок, який відбудеться у неділю на площі біля будинку культури. Давайте усі разом наближати нашу Перемогу!".

Перш ніж розпочати робоче засідання, міський голова запропонував усім вшанувати Хвилиною мовчання усіх загиблих і військових, і мирних жителів, котрі загинули з початку війни. Під звуки сумного метронома, були названі імена Героїв – земляків, котрі поклали своє життя за мирне і щасливе майбутнє нашої держави…


Депутати затвердили бюджет Гребінківської громади на наступний рік
 

Вже стало доброю робочою традицією, що засідання сесії розпочинається і з затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальної допомоги відповідно до Програм міської ради. Кожного разу допомогу отримують ті, хто потребує матеріальної підтримки на найнеобхідніші життєві потреби.

Міська рада прийняла ряд Програм, згідно яких виділяються кошти на лікування, на поховання та інше. Також у громаді діє Програма підтримки породіль. На кожну новонароджену дитину з міського бюджету виділяються по 5 тисяч гривень. Всього з початку року ця допомога була виплачена 98 мешканцям громади, у яких народилися дітки.

Депутати затвердили бюджет Гребінківської громади на наступний рік

Розглянули депутати і бюджетні питання. Зокрема внесли зміни до показників бюджету 2022 та затвердили бюджет Гребінківської громади на наступний рік. Проєкт бюджету міської територіальної громади на 2023 рік розраховано відповідно до вимог Бюджетного та Податкового кодексів України зі змінами та доповненнями та з урахуванням положень, визначених Законом України «Про Державний бюджет України на 2023 рік» від 3 листопада 2022 року №2710-ІХ, а також з урахуванням прогнозних макропоказників економічного і соціального розвитку України, які враховують дії правового режиму воєнного стану.

Затвердили депутати і Положення про резервний фонд бюджету Гребінківської міської територіальної громади на 2023 рік, в цьому документі чітко прописані порядок утворення, напрями та умови використання коштів з резервного фонду бюджету та інше.

Депутати затвердили бюджет Гребінківської громади на наступний рік
 

На минулому засідання депутати прийняли у комунальну власність нежитлову будівлю, а саме приміщення сільського клубу у селі Сотницьке, а на цьому засіданні затвердили безпосередньо акт прийому – передачі.

Також нещодавно було продано на аукціоні дві нежитлові будівлі у Наталівці та Сербинівці, кошти від продажу, а це відповідно 121 тисяча грн. та 40 тисяч 500 грн. перераховані до бюджету громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обласна рада ухвалила бюджет Полтавщини на 2023 рік

Депутати розглянули та затвердили план діяльності Гребінківської міської ради з підготовки регуляторних актів на 2023 рік, поки що у цьому плані лише 4 проекти.


Депутати затвердили бюджет Гребінківської громади на наступний рік
 

Були і інші важливі питання у порядку денному, які стосуються життєдіяльності громади.

Війна щодня вносить свої корективи у наше життя. Але ми усі щиро віримо, що незабаром цей тяжкий період зміниться, закінчиться війна, у рідні домівки повернуться воїни, і ми знову будемо радіти усім святам, і будувати плани на щасливе майбутнє нашої вільної країни.

Схожі матеріали:
👁 554
Категорія: Новини Гребінківської громади
Теги: Гребінка, бюджет, громада, кошти на допомогу ЗСУ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ