Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

15.06.2012

Футболісти Гребінківського «Локомотива» на обласній першості розгромили «Стандарт» з Нових Санжар



Футболісти Гребінківського «Локомотива» на обласній першості розгромили «Стандарт» з Нових Санжар

У двох поєдинках обласної першості новосанжарська футбольна команда двічі поступилася з крупним рахунком. І у підсумку спустилася в турнірній таблиці з першого місця на шосте.

 Після впевненого старту новосанжарської команди у цьогорічній обласній першості уболівальники з нетерпінням очікували на успішне продовження переможної (або хоча б безпрограшної) серії «Стандарту».

Але чи то удача від цих футболістів відвернулася, чи то суперники почали траплятися непоступливі, але на зміну перемогам прийшли поразки.

Спочатку команда з Нових Санжар невдало з’їздила до Широкої Долини, де зустрілася з «Дружбою». Місцева команда, хоча й не ходить у лідерах першої ліги, впевнено обіграла новосанжарську з рахунком 5:1. Єдиним втішним моментом з усієї гри було продовження гольової серії Віталія Барановича — він забив п’ятий м’яч у п’яти зустрічах.

 Після першої гостьової поразки новосанжарські футболісти налаштовувалися реабілітуватися 10 червня у домашній грі з «Локомотивом» з Гребінки.

На поле у складі «Стандарту» вийшли наступні одинадцять гравців: Євген Довгаль — Андрій Томілін, Сергій Сонник, Станіслав Мокрий, Сергій Соломашенко — Євген Гусак, Олександр Кириленко, Владислав Мокляк, Павло Красноплахтич — Михайло Білокінь, Євген Нестеренко.

 Не дивлячись на спеку, близько сотні уболівальників прийшли на стадіон, щоб підтримати новосанжарську команду. На жаль, цього дня футболісти з Нових Санжар давали глядачам небагато приводів для радості.

Гості з Гребінки діяли впевненіше, більше контролювали м’яч і краще ним розпоряджалися. Особливо у складі гостей виділявся гравець під номером «три», який, не дивлячись на серйозний футбольний вік, вправно роздавав м’ячі у центрі поля.

Рахунок у матчі відкрили саме футболісти «Локомотива», які в одному з епізодів заробили, а потім і реалізували пенальті — 0:1. Новосанжарсьі футболісти спробували підняти швидкості і зрівняти рахунок, але попереду в нападників «Стандарту» мало що клеїлося. Натомість гості перед самим свистком на перерву забили вдруге — їх форвард реалізував вихід сам на сам із Євгеном Довгалем — 0:2.

 Аби уникнути другої поспіль поразки, тренерський штаб «Стандарту» спробував пожвавити гру замінами. Замість Євгена Гусака на поле вийшов Ігор Варич, Євгена Нестеренка змінив Віталій Баранович, а Андрія Томіліна — Вадим Олешко. Пізніше замість Михайла Білоконя вийшов Максим Калюжний.

 У другому таймі напруга біля воріт гостей зросла, але все-таки була недостатньою, аби зрештою призвести до голу. У одному з епізодів футболісти заробили небезпечний штрафний. Владислав Мокляк ударом з лівої обвів стінку, але зовсім трохи не влучив у дальній кут воріт. Потім кілька моментів поспіль мав кращий бомбардир команди Віталій Баранович. Але двом його ударам з середньої дистанції не вистачило ні сили, ні влучності.

Гості, відбиваючи атаки господарів, відповідали своїми гострими моментами. Після чергової з них лише реакція Євгена Довгаля врятувала команду від пропущеного голу. При чому,  воротар відбив два удари за кілька секунд і, зрештою, накрив м’яч. Але навіть він не врятував  свою команду кількома хвилинами пізніше.

Після швидкої контратаки «Локомотиву» нападник цієї команди пробив по воротах господарів, але потрапив у стійку. На підборі першим був «одинадцятий» номер гостей, який зовнішньою стороною стопи наніс удар по м’ячу і втретє засмутив новосанжарських уболівальників — 0:3.

 Під кінець гри у складі «Стандарту» відбулося ще кілька замін. Владислава Мокляка змінив Юрій Повстяний, а Сергія Соломашенка — Вадим Шовковий. До фінального свистка арбітра рахунок не змінився, і новосанжарська команда пішла з поля, зазнавши другої поспіль крупної поразки.

Володимир ПАРШЕВЛЮК,
ЕХО з регіону


Схожі матеріали:
👁 2355
Категорія: Спорт
Теги: ФУТБОЛ, Гребінка, м'яч, Нові санжари, локомотив




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ... На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ...
На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі... На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі...
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ