Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

18.11.2020

Голова Карлівської РДА: лікарня, де лікуються хворі на COVID-19, невдовзі може бути переповнена


Епідемічна ситуація, що пов’язана з поширенням коронавірусної інфекції, у Карлівському районі є нестабільною.


 Голова Карлівської РДА: лікарня, де лікуються хворі на COVID-19, невдовзі може бути переповненаЕпідемічна ситуація, що пов’язана з поширенням коронавірусної інфекції, у Карлівському районі є нестабільною. З початку пандемії в районі підтвердили 203 випадки COVID-19.

Невдовзі медиками доведеться обирати, кого лікувати, адже центральна районна лікарня невдовзі може бути переповненою хворими на коронавірус, повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Карлівської РДА Олександр Солодовник.
 
“Центральна районна лікарня, в якій лікуються хворі на коронавірусну хворобу, найближчим часом може бути переповнена, що ускладнить надання медпрацівниками необхідної медичної допомоги усім потребуючим. Ми не далеко від тієї ситуація, коли доведеться робити непростий вибір – кому лікувати, адже лікарі – теж люди!”, – написав очільник району.

Тому Олександр Солодовник звернувся до батьків, що діти поза школою повинні бути вдома, в не відвідувати місця скупчення людей. А людей похилого віку закликає без особливої потреби відмовитись від поїздок громадським транспортом, не відвідувати місця скупчення людей, та залишаись вдома.
 
“Будьте обережними, бережіть себе і своїх близьких. Кожен з нас повинен усвідомити, що від його поведінки залежить здоров’я, а можливо і життя як особисте так і інших людей”, – написав голова Карлівської РДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медичним працівникам Полтавщини, які захворіли на COVID-19, виплатять по 10 тисяч гривень

Нагадаємо, за минулу добу у Карлівському районі підтвердили 35 нових випадків COVID-19, а 110 людей у районі продовжують лікування від коронавірусу. Як повідомляли раніше у Карлівській РДА, загальна кількість ліжкового фонду у лікарні становить 130 ліжок.
 
“Будьте обережними, бережіть себе і своїх близьких


Схожі матеріали:
👁 1074
Категорія: Здоров'я
Теги: Карлівка, коронавірус, епідемічна ситуація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ