Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

16.12.2017

Гребінківський міський голова взяв участь у II Всеукраїнському форумі об’єднаних громад


Колісніченко Віталій Іванович мав можливісь зутрітися з лідером Радикалької партії Олегом Ляшком


Гребінківський міський голова взяв участь у II Всеукраїнському форумі об’єднаних громад3-4 грудня у місті Києві відбувся II Всеукраїнський форум об’єднаних громад  за участі всіх голів громад, які об’єднались за три роки, представників бізнесу, інвестиційних організацій, Уряду України, центральних органів виконавчої влади, асоціацій органів місцевого самоврядування, проектів міжнародної технічної допомоги, експертів.

Участь у форумі взяв і голова Гребінківської міської ради об’єднаної територіальної громади Колісніченко Віталій Іванович.

Інформаційним акцентом дискусій в рамках заходу стала тема потреб і можливостей об’єднаних громад у питаннях їх фінансової спроможності, реалізації проектів, які забезпечать членів громади новими робочими місцями і податками до місцевих бюджетів та залучення інвестицій.

Нагадаємо, на сьогодні в Україні сформовано 665 об’єднаних територіальних громад (у 252 з яких перші місцеві вибори відбулися 29 жовтня та відбудуться 24 грудня 2017 року), які здатні самостійно вирішувати всі питання місцевого значення. Уряд надав громадам всі інструменти, необхідні для розвитку їх територій.

Громади не так давно працюють в нових умовах, а частина з них лише з початку 2018 року перейдуть на прямі міжбюджетні відносини, тому потребують в тому числі й інформаційної підтримки у питаннях формування стратегій розвитку, сприятливого інвестиційного клімату, умов для розвитку малого і середнього бізнесу та інших, вирішення яких допоможе громадам самостійно наповнювати місцеві бюджети та надалі розвивати свої території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Гребінці відкрили куточок освітніх ігор для літніх людей (ФОТО)

Колісніченко Віталій Іванович мав можливість зустрітися з лідером Радикальної партії Олегом Ляшком, народним депутатом України Амельченко В.В., першим заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань бюджету та народним депутатом України  Силантьєвим Д.О. заступником голови Комітету, головою підкомітету з питань фізичної культури та спорту Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму, де обговорили ряд важливих питань подальшого розвитку Гребінківщини.

Міський голова проінформував Ляшка О.В. про стан реалізації проектів територіальної громади міста, а також попросив сприяння у виділенні коштів для ремонту спортивного комплексу міста Гребінки та сучасного пожежного автомобіля для рятувальників.

 
II Всеукраїнський форум об’єднаних громад


II Всеукраїнський форум об’єднаних громад


II Всеукраїнський форум об’єднаних громад

Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1595
Категорія: Новини Гребінки
Теги: форум, ОТГ, колісніченко, Гребінківщина, громада, Ляшко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ