Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

28.02.2016

Міська рада Гребінки спрямує додаткові кошти на придбання світлофорів та огорожі для кладовищ


На сесії було затверджено звіт про виконання бюджету міста за 2015 рік по доходах - 5630133 грн., по видатках - 6285311 грн.


Міська рада Гребінки спрямує додаткові кошти на придбання світлофорів та огорожі для кладовищВідбулася чергова сесія міської ради. На порядок денний винесено 19 питань.

Всі вони попередньо розглянуті на спільному засіданні постійних комісій та виконкому і рекомендовані до прийняття депутатами.

На початку засідання присутніх проінформовано про створення депутатської фракції міської ради ВО “Батьківщина”.

Про результати діяльності Гребінківського відділу Національної поліції за поточний період 2016 року інформував начальник відділу превентивної діяльності відділу поліції М. А. Корчомаха.

Про тарифи на централізоване водопостачання та якість питної води у місті доповідала О. С. Гордієнко, заступник начальника Гребінківського БМЕУ.

Депутати повідомлення взяли до відома. Також на сесії була прийнята низка інших важливих рішень з розглянутих питань порядку денного. Під час розгляду земельних питань, наприклад, депутати прийняли рішення уповноважити міського голову Колісніченка В. І. щодо звернення до Гребінківської РДА з питання надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою для впорядкування міських
кладовищ.

На сесії було затверджено звіт про виконання бюджету міста за 2015 рік по доходах - 5630133 грн., по видатках - 6285311 грн.; направлено вільні бюджетні кошти на впорядкування кладовищ та будівництво огорожі, будівництво дитячого ігрового майданчика, придбання світлофорів, придбання запчастин для ККП, створення органу реєстрації та ін.

Депутати прийняли остаточне рішення про перейменування вулиць, провулків, які розташовані на території міської ради і підлягають перейменуванню.
Вул. Петровського - вул. Магістральна,
вул. Фрунзе - вул Героїв України,
вул. Леніна - вул. Історична,
вул. Жовтнева - вул. Євгена Гребінки,
пров. Жовтневий - пров. Євгена Гребінки,
вул. Островського - вул. Раїси Кириченко,
вул. Червоноармійська - вул. Паркова,
вул. Крупської - вул. Локомотивна,
вул. Пархоменка - вул. Зелена,
вул. Ульянова - вул. Українська,
вул. Щорса - вул. Весняна,
вул. К. Маркса - вул. Затишна,
вул. Свердлова - вул. Зарічна,
вул. 20 років ВЛКСМ - вул. Козацька,
вул. 40 років Жовтня - вул. Вокзальна,
пров. Димитрова - пров. Олексія Припутня,
пров. Морозова - пров. Мирний, вул.
вул. Радянська - вул. Полтавська,
вул. Чапаєва - вул. Купріянівська,
вул. Орджонікідзе - вул. Патріотів,
вул. Куйбишева - вул. Квіткова,
вул. 50 років Жовтня - вул. Ярослава Мудрого,
вул. Калініна - вул. Незалежності.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці затвердили програму регулювання чисельності безпритульних тварин

Провулок і вулицю Маяковського виключено з переліку тих, що підлягають перейменуванню. Також депутати прийняли Програму захисту тварин від жорстокого поводження на території Гребінківськоїміськоїради на 201 брік та рішення про створення служби ведення реєстру територіальної громади (місця проживання фізичних осіб) та погодження проекту договору про співробітництво територіальних громад в частині делегування виконання завдань.

На цьому сесія закінчила свою роботу. Провів сесію міський голова В. І. Колісніченко.
 
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1665
Категорія: Новини Гребінки
Теги: бюджет, кладовище, світлофори, Гребінка




Всього коментарів: 1

1
1 girkij   (01.03.2016)
Читаєш надумані звіти і диву даєшся, гарно подбали про витратну частину, на придбання світлофорів для міста... А нікому із депутатів і місцевих
керманичів на розум не спало що в місті і його околицях відсутні звичайні дорожні знаки котрі визначають пріоритетність руху на перехрестях міста для всіх учасників руху.
Саме відсутність простих металевих знаків халатність і безвідповідальність окремих осіб в Гребінці провокує ДТП, нівечать авто і калічать людські долі та тіла.
Коротко для прикладу, знаки пріоритетності відсутні:
на виїзді з локомотивного депо та перед виїздом на шлях в напрямку с. Тополевого;
біля рогу вулиці Крупської перед залізничним переїздом з під'їзними маневровими коліями існує маразматично встановлений знак "Проїзд без зупинки заборонений"
за постійної дії наявного біло-голубого світлофору що дозволяє постійний
безперешкодний рух;
на розгалуженні доріг с. Загребелля - зі сторони с. Гулаківки та решті виїздів на шлях і перехрестях міста та околиць.
На такий хаос і безвідповідальний стан, бездоріжжя, є кому звернути увагу у місті Гребінка?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ