Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

10.05.2016

На Гребінківщині провели автопробіг присвячений 71-й річниці перемоги у ІІ Світовій війні


Учасники автопробігу проїхали центральними вулицями міста


На Гребінківщині провели автопробіг присвячений 71-й річниці перемоги у ІІ Світовій війні7 травня 2016 року Гребінківська районна організація ТСО України за сприяння НЗ ГО Гребінківської автомобільної школи ТСО України ініціювали автопробіг вулицями нашого міста, присвячений 71-річниці Перемоги над нацизмом у Європі, Дню пам’яті та примирення, Дню Перемоги.

Розпочав мітинг голова Гребінківської районної організації ТСО України Р М. Худопай. Ростислав Миколайович наголосив, що завжди подвиг ветеранів Другої Світової війни буде невичерпним прикладом патріотизму.

Слова вдячності ветеранам линули з вуст заступника міського голови В.М.Зінченка. Володимир Миколайович розповів, що напередодні свята Перемоги представники міської ради відвідали домівки всіх ветеранів, привітали та вручили подарунки.

Вітання з Днем Перемоги звучали і від представника Гребінківського райвійськкомату Дмитра Олеговича Деркача.

Подякував керівникам міста голова ради ветеранів В.М. Неруш. Валентин Михайлович відмітив організацію заходів по збереженню пам'ятників у місті та вшануванню ветеранів.

Також на мітингу біли присутні: від Ради ветеранів полковник Дегтяр Ю.Г. та майор Коновальчук І.П., заступник голови з ФЕР – головний бухгалтер Полтавської обласної організації ТСО України. ДЯЧЕНКО Наталія Віталіївна.

Присутні разом з настоятелем Храму Святого Пантелеймона отцем Валерієм молилися за солдатів всіх воєн, які склали свої голови за мир на рідній землі. Зі свічками в руках люди поминали загиблих.

Фронтову флягу, солдатську пілотку та квіти сивочолим ветеранам вручив Ростислав Миколайович Худопай.

Далі по вулиці Магістральній вишикувалася колона для автопробігу вупицями міста. Першою зупинкою колони був Меморіал Слави, де учасники автопробігу поклали квіти. Також мотоциклісти та автомобілісти відвідали всі пам'ятні місця Гребінки, що нагадують нам про події Другої Світової війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці Гребінківського відділу поліції розповіли випускникам про навчальні заклади системи МВС

Колона вирушила у супроводі відділу забезпечення руху Гребінківського відділу поліції та ВП ГУНП в Полтавській області під керуванням майора поліції Новікова П.Ю..

 

 

Конкурсна програма проходила на колишньому аеродромі  Купріянівка, де водії змагалися у вправності фігурного водіння авто та влаштували змагання на швидкість.

Перші заїзди відбувалися ще по сухій трасі, а потім линув дощ, наче з відра. Відважні кермувальники спробували "погарцювати" на зеленій травичці - вболівальникам було на що дивитися! Адреналін та драйв, незабутні враження від перегонів отримували і спостерігачі, і безпосередні учасники!

У змаганнях на автомобілях перше місце посів Олександр Борисович Прядко, друге - Віктор Євгенійович Петренко, третє -Владислав Юрійович Безкишкин

Після проведення конкурсів відбулося нагородження всіх учасників автопробігу, ветеранів, учнів ЗОШ №1, та інших.
 

 

Закінчився автопробіг пригощанням польової каші.

Окрема подяка за підтримку і сприяння в проведенні автопробігу Гребінківській ДПЧР -21, станції екстреної швидкої допомоги.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 1385
Категорія: Новини Гребінки
Теги: автопробіг, 2016, перемога, Гребінка




Всього коментарів: 2

0
1 xnett   (12.05.2016)
Шо то за прапор в руках одного з байкерів?Є варіант:Якоїсь казакії,чи кізякії,чи яким боком до нас прапор Ростовської області?

Ось де що про нього:

В 1950-х годах казаки-эмигранты восстановили исторический флаг - сине-жёлто-красный. Ныне эти цвета стали флагом Ростовской области России.

 

В пропагандистских материалах сторонников создания "Казакии" - государства на землях бывших казачьих войск Российской империи - использовалось изображение флага из синей, красной и жёлтой горизонтальных полос. Именно такой "флаг Казакии" изображался в изданиях 1930-1940-х годов, флаг таких же цветов хранится в казачьем музее в Нью-Джерси.


0
2 Cat   (12.05.2016)
то прапор автошколи.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ