Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

08.12.2021

На Полтавщині чоловік жорстоко побив собаку й викинув покалічену тварину на смітник


56-річний чоловік жорстоко побив собаку начебто за те, що вона задавила свійську птицю


На Полтавщині поліція відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з твариноюНаразі за життя тварини борються ветеринари. Покалічену собаку на прізвисько «Лакі» планує забрати до себе в родину спеціаліст сектору криміналістичного забезпечення слідчого відділу Полтавського райуправління поліції, який виїжджав на місце скоєння злочину.

До поліції за допомогою звернулися місцеві мешканці міста Глобине. Громадяни повідомили, що стали свідками жорстокого побиття собаки на очах у дітей біля місцевої школи.

Олександр Скриль, тимчасовий виконувач обов’язків начальника відділення поліції №1 Кременчуцького  райуправління, сказав:
 
«Після отримання повідомлення про жорстоке поводження з твариною поліцейські одразу виїхали на місце події та розпочали розслідування інциденту.

За попередньою версією слідства, 56-річний чоловік жорстоко побив собаку начебто за те, що вона задавила свійську птицю. Після знущань чоловік викинув покалічену тварину на смітник.  Свідками побиття собаки стали школярі, які перебували на спортивному майданчику навчального закладу».


жорстоке поводження з твариною
 

Наразі слідчим відділу поліції №1 (м. Глобине) Кременчуцького райуправління поліції, під процесуальним   керівництвом Глобинської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 299 (Жорстоке поводження з тваринами, вчинене у присутності малолітнього чи неповнолітнього) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії. Правопорушнику повідомлено про підозру. У разі доведення вини у суді фігуранту загрожує від 3-ох до 5-ти років позбавлення волі.


жорстоке поводження з твариною
 

Поліцейські доставили собаку до ветеринарної  клініки. За повідомленням директора ветеринарної лікарні Марини Гармаш, стан тварини тяжкий. Йому надається необхідна допомога. Ветеринари назвали собоку  «Лакі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині висадили близько 1,8 мільйона дерев (ФОТО)

Після одужання тварини спеціаліст сектору криміналістичного забезпечення слідчого відділу Полтавського райуправління поліції планує забрати її до себе в родину.
 



жорстоке поводження з твариною


Схожі матеріали:
👁 1054
Категорія: Події
Теги: собака, покалычена тварина, знущання




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ