Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

09.10.2014

Повний список кандидатів у депутати Ради у мажоритарному окрузі №151 на Полтавщині


Центральна виборча комісія зареєструвала дев'ять кандидатів у депутати Верховної Ради в одномандатному окрузі №151


Повний список кандидатів у депутати Ради у мажоритарному окрузі №151 в Полтавській області

Центральна виборча комісія зареєструвала дев'ять кандидатів у депутати Верховної Ради в одномандатному окрузі №151 у Полтавській області.

 Про це свідчать дані ЦВК, розміщені на її сайті.

 Комісією зареєстровані:

 В'ячеслав Демчук, висунутий партією "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", народився 21 жовтня 1975 в Полтаві, освіта вища, мер Лохвиці, член "Батьківщини", проживає в Лохвиці. (13 жовтня звернувся до ЦВК із заявою про відмову балотуватися.)

 Сергій Івасик, висунутий Комуністичною партією, народився 28 серпня 1975 року в селищі Макат (Казахстан), освіта середня спеціальна, перший секретар Гребінківського районного комітету КПУ, член КПУ, проживає в місті Гребінка Полтавської області.

Тарас Кутовий, висунутий партією "Блок Петра Порошенка", народився 25 лютого 1976 року в Києві, освіта вища, депутат Ради від фракції партії "Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка" (на виборах Ради в 2012 році був обраний на цьому окрузі), безпартійний, проживає в Києві.

 Олександр Ольшанський, висунутий Радикальною партією Олега Ляшка, народився 9 жовтня 1981 року в місті Червонозаводське Полтавської області, освіта вища, заступник директора з юридичних питань приватного підприємства "Лубенське АТП 15309", член Радикальної партії, проживає в Києві.

 Віктор Оробей, висунутий "Партією Сергія Тігіпка "Сильна Україна", народився 1 липня 1959 року в селі Плішивець Полтавської області, освіта вища, директор ТОВ "Екостат", член "Сильної України", проживає в місті Гадяч Полтавської області.

 Віктор Радько, висунутий партією "Опозиційний блок", народився 16 серпня 1971 року в селі Коврай Черкаської області, освіта вища, директор приватного підприємства "Комунсервіс" Червонозаводського міської ради, безпартійний, проживає в Лохвиці Полтавської області.

 Ігор Синенко, самовисуванець, народився 2 березня 1978 гола в селі Вечірки Полтавської області, освіта вища, директор колективного підприємства "Квіти Дніпропетровська", безпартійний, проживає в Дніпропетровську.

 Роман Харченко, самовисуванець, народився 28 вересня 1978 року в місті Червонозаводське Полтавської області, освіта вища, генеральний директор ТОВ "Амарант", безпартійний, проживає в Полтаві.

 Валерій Христенко, самовисуванець, народився 13 листопада 1949 року в селі Ручки Полтавської області, освіта вища, безпартійний, проживає в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В полтавських школах діти-переселенці з Донбасу носять речі з символікою Росії

 Виборчий одномандатний округ №151 включає Гадяцький, Гребінківський, Лохвицький, Пирятинський, Чорнухинський райони і частину Лубенського району.

 Як повідомляло агентство, 30 вересня ЦВК завершила реєстрацію кандидатів у депутати Ради в одномандатних округах.

 ЦВК зареєструвала 29 політичних партій в загальнодержавному багатомандатному окрузі.

 28 серпня стартувала виборча кампанія з позачергових парламентських виборів, які призначено на 26 жовтня.

 Вибори проходитимуть за змішаною пропорційно-мажоритарною системою.

НАШІ ОПИТУВАННЯ: За кого Ви проголосуєте на Виборах до Верховної Ради?

Діонісій Каплін, експерт "Аналітичного центру розвитку громадянського суспільства", провів оперативну аналітику виборчого процесу:

- Найбільші шанси на 151 окрузі у попереднього переможця - Тараса Кутового. Тим паче, що він висуванець команди Президента. Це дає йому додаткові відсотки до рейтингу. Кутовой систематично працював у своєму окрузі. Крім того, він має свій медіаресурс - газету "Події та коментарі", тираж якої складає 20 тисяч (згідно інформації в самій газеті).

Найближчі його переслідувачі - В'ячеслав Демчук з "Батьківщини" і Олександр Панченко з "Свободи", самовисуванець Роман Харченко. Перші двоє є представниками регіональної лохвицкой еліти, тоді як Кутовой має підтримку в усьому окрузі.

Таким чином, ми вже бачимо, що маловідомим кандидатам буде украй складно збити фаворитів. Але лідерам і їх опонентам варто все-таки працювати над своїм рейтингом і збором електорату. Хоч забіг і короткий, але впродовж нього можна наробити помилок і втратити свої нинішні відсотки.



Схожі матеріали:
👁 2607
Категорія: Суспільство
Теги: вибори, Гребінка, Полтавщина, 151 округ, кутовий




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ