Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

23.05.2013

Про містичну смерть дівчини з Полтавщини розповіла ясновидиця із Чехії в передачі "Слідство ведуть екстрасенси" (ВІДЕО)


У місті Гребінка знімали передачу "Слідство ведуть екстрасенси" щодо смерті молодої дівчини Вікторії Кравченко


Про містичну смерть дівчини з Полтавщини розповіла ясновидиця із Чехії в передачі "Слідство ведуть екстрасенси" (ВІДЕО)

Страшна, нез'ясовна смерть молодої дівчини сколихнула усе невелике місто Гребінка (Полтавська область). В ніч з 21 на 22 грудня 2012 року, коли весь світ готувався і із завмиранням серця чекав апокаліпсису, він настав для 19-річної Вікторії. Рівно опівночі! На очах у натовпу людей дівчина впала як підкошена, а незабаром померла.

За свої 19 років ця дівчинка пережила немало горя - в 2007 році від раку шлунку помер папа, через три роки від серцевого нападу - мама. У шістнадцять Віка залишилася круглою сиротою. Проте, на світ не розсердилася. Жила разом із старшим братом Олегом у будинку батьків. Багато працювала, мріяла стати стилістом і відкрити власний салон краси.

"Очі у неї світилися. Доброзичлива, мила і привітна була. Завжди допомагала, якщо хтось просив", - розповів хрещений батько загиблою Віктор Сабадаш.

За рік до трагедії Віка зустріла своє перше і єдине в житті кохання. Андрій був старший від неї на рік, вчився в технікумі на бухгалтера і збирався вступати до університету. Незабаром планували весілля. Проте, замість свята відбулися похорони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 21 декабря 2012 г. гребенчанке Виктории Хоменко предложили отметить «конец света» в ночном клубе «Вегас»

"Я тільки ходив і плакав, міркувати взагалі не міг. Дуже погано. Серце розривається від болю. Я не можу спокійно жити і хочу знати, що і чому так сталося", - не може змириться з втратою улюбленої наречений Вікторії - Андрій Кравченко.

Перед своєю смертю дівчина разом з подругами відправилася в місцевий нічний клуб на дискотеку. Проте, додому більше не повернулася.

"За словами свідків, Віка разом з двома своїми подругами і братом Олегом прийшла в нічний клуб близько одинадцяти вечора. Молоді люди сіли за столик, замовили напої і відправилися танцювати. Проте коли годинник пробив рівно дванадцять ночі, Вікторія, абсолютно несподівано для усіх, просто рухнула на землю! Прямо посеред тансполу і натовпи людей"! - розповів експерт-криміналіст проекту Андрій Лисюк.

Дівчину привезли в лікарню в украй важкому стані. Без свідомості. Після термінового обстеження з'ясувалося: у Вікі опік легенів! Але як вона його отримала? У нічному клубі? В оточенні великої кількості людей, з яких більше ніхто не постраждав? Це було справжньою загадкою як для родичів загиблої, так і правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці 19-річна Вікторія отримала серйозні опіки, внаслідок вживання спиртного напою "самбуки"

Віка прийшла в себе через декілька днів. Але про те, що сталося з нею в нічному клубі, зовсім нічого не пам'ятала. Через десять днів померла від пневмонії, яка розвинулася із-за набряку легенів.

Ніхто досі не розуміє, що сталося з молодою красивою дівчиною? Що це за містика така? Чому саме для неї цей день став справжнім кінцем світу? Щоб з'ясувати, що сталося, за справу беруться найсильніші учасники "Битви екстрасенсів" в Україні Олена Курилова і Ольга Калинова.

"У цій сім'ї залишився жива всього одна людина. Я бачу дуже неприємну картинку: чорне яйце від чорної курки, а усередині - багато-багато черв'яків", - розповіла про свої видіння Ольга Калинова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині в Новий рік померла дівчина, яка отримала серйозні опіки, внаслідок вдихання високотемпературних парів алкоголю

"У мене таке враження, що рід викошений увесь. Йде образ смерті з косою, яка його викошує. Також бачу, що на мене щось йде. Щось, як у фільмі - зомбі! Вони такі мовчазні, мертві, холодні і без осіб"!, - пояснила свої відчуття Олена Курилова.

Що за дивні образи виникають у ясновидиць? Невже увесь рід Вікторії був проклятий, і головне - що ж сталося з дівчиною, і чому вона так раптово померла?

ВІДЕО: " СЛІДСТВО ВЕДУТЬ ЕКСТРАСЕНСИ" ВИПУСК 67


Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 6615
Категорія: Події
Теги: смерть, ясновидиця, ДІВЧИНА, Битва екстрасенсів, відео, Гребінка, самбука, Чехія, Вікторія Кравченко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ... На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ...
На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі... На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі...
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ