Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

11.10.2016

Творчий вечір Сюзанни Елпі «Музика моєї душі» відбувся в Гребінківському Будинку культури


Мова предків, несподівані зізнання та тепла атмосфера


Сюзаннf Елпі «Музика моєї душі»8 жовтня в стінах Будинку культури відбувся творчий вечір співачки та музиканта Сюзанни Елпі «Музика моєї душі».

Подія продемонструвала не лише багатогранність творчої особистості Елпі, але й здатність самих гребінчан створювати душевну атмосферу. Адже замало зусиль самого артиста, атмосферу разом із ним створює публіка.

Окрім Сюзанни, в концерті взяли участь її друзі та колеги – В’ячеслав Романов, Анна Вельбой, її батько Олександр Вельбой та Олександр Катруш. Свою немалу частку в загальний настрій внесли і запрошені гості – прилуцька автор-виконавець Інна Карцева та київська піаністка і клавішниця Олена Навка.

На сцені Сюзанна поставала перед публікою в різних образах і жанрах. То в білому, то в чорному, то в сукні та на підборах, то в байкерському жилеті, то неймовірно жіночною, то справжнім рокером-бунтарем. В її виконанні прозвучали пісні Джо Дассена, Тото Кутуньо, Едіт Піаф, Сержа Лама. Те, що Елпі співає французькою та італійською (щиросердно зізналась публіці, що вивчила італійську, бо закохалась в Адріано Челентано), вже не новина для гребінківського слухача, а от пісня івритом стала приємною несподіванкою! «Я співатиму мовою моїх предків про мир, любов і злагоду на всій планеті», - сказала Сюзанна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині визначали кращі народні колективи

Окрім музики, що так чи інакше вплинула на творчий розвиток, Сюзанна виконала чимало авторських композицій, продемонструвавши тим самим свій широкий світогляд та вміння передавати своє бачення життя через різноманітні образи. Авторський блок, був схожий на сповідь, бо саме авторські композиції найбільше розкривають душу виконавця.

Прониклива інтимна лірика (як сказала сама Елпі, «історія кохання в чотирьох піснях»), філософські роздуми, повість про життя. Пісні, які, за словами Сюзанни, допомагають набути віри в себе, заново знайти сенс життя та навіть втримати від самогубства. «Коли чуєш такі слова від незнайомих тобі людей, то відчуваєш, що живеш недарма!».

 




Для цього концерту Елпі запросила свою подругу по життю та групі – Олену Навку, яка то акомпанувала на фортепіано, то прикрашала твори своїми партіями на синтезаторі. Запальна, темпераментна, Олена запала в душу публіці та отримала свою долю овацій! Одразу видно – цих дівчат пов’язує не лише музика, а й міцні дружні стосунки. Щирість та невимушеність, з якою вони спілкувались на сцені, неможливо відтворити штучно.

 











Олександр Картушу, якому випала честь відкривати вечір, заспівав декілька пісень Віктора Третьякова. Як завжди емоційно і щиро заспівав В’ячеслав Романов. Апогеєм виступу Анни Вельбой стало її виконання пісні разом зі старшими колегами – Сюзанною та Оленою. Для всіх присутніх музикантів одноіменну пісню заспівав Олександр Вельбой.

 




 

Приємно вразила глядачів Інна Карцева. Вперше дівчина завітала до Гребінки, щоб виступити на «Творчому мікрофоні». Влітку вона порадувала публіку на фестивалі «Небеса», а тепер подарувала музику своєї душі тим, хто прийшов у Будинок культури.










Картинка мінялась не лише на сцені. На екрані, що було встановлено знизу сцени, мінялись декорації, обличчя, персони. Ронні Джеймс Діо, якого так любила Елпі, був присутній не лише на фото на екрані. Його голос звучав і з колонок. Завдяки сучасним технологіям учениця заспівала віртуальним дуетом із тим, кого називає своїм вчителем та наставником.

 







Наприкінці вечора всі артисти вийшли на сцену. «Песня не прощается с тобой». Фінал. Квіти, оплески, слова подяки. Незважаючи на пізню годину і відсутність антракту, публіка, тим не менш, аплодувала стоячи і до останнього вітала всіх тих, хто подарував їй цей вечір.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 2775
Категорія: Культура
Теги: концерт, музика, Сюзанна Елпі, Гребінка, творчий вечір




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ... На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ...
На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі... На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі...
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ