Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

28.02.2017

У чотирьох районах Полтавщини проведено збір з керівним складом загонів територіальної оборони


Зараз триває робота по підбору кадрів на керівні посади загонів оборони


У чотирьох районах Полтавщини проведено збір з керівним складом загонів територіальної оборониПродовжуючи заходи територіальної оборони, Полтавський обласний та районні військові комісаріати за сприяння обласної та місцевої влади провели черговий Єдиний стрілецький день для керівного складу загонів оборони одночасно чотирьох районів області. Стрільбища були проведені для представників чотирьох районів області: Шишацького, Котелевського, Миргородського та Лубенського.

Під час стрілецького дня представники обласного військового комісаріату, інструктори громадських організацій провели тактико-спеціальну підготовку, одиночну підготовку, злагодження в складі відділень, заняття з інженерної підготовки, військово-медичну та вогневу підготовку. Підсумком було проведення стрільб бойовими набоями з автомата АК-74 та пістолета ПМ.

Під час занять обласним військовим комісаром полковником Дмитром Губським було проведено інструктаж з керівним складом. «Ми знаємо як  і чим захищати Полтавську області, якщо прийдеться, але для цього потрібно займатися територіальною обороною вже зараз і всерйоз», - зазначив він.

Відповідно до затвердженого графіку такі заходи проводяться щомісячно і охоплять весь особовим склад підрозділів територіальної оборони області. На даний час  військовим комісаріатом сумісно з районними державними адміністраціями Диканського та Котелевського районів розпочата підготовка щодо проведення 10-тиденних зборів з загонами оборони, які будуть проведені в  березні та травні цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині відбулося виїзне засідання Комітету ВРУ

Також зараз триває робота по підбору кадрів на керівні посади загонів оборони. «Загони оборони повинні очолити ініціативні громадяни, які мають вплив у районі (місті), здатні організувати діяльність підрозділу та спроможні повести за собою особовий склад. Їх підбором повинні зайнятися голови районних державних адміністрацій разом з військовими комісаріатам», - повідомив полковник Дмитро Губський.

Прес-служба облвійськкомату інформує, що в період з 25 по 26 лютого Полтавський обласний військовий комісаріат направив більше 50-ти добровольців до навчальних центрів для укладення контракту на проходження військової служби. З початку 2017 року більше 150 осіб обрали військову службу у військових частинах бойового складу, в переважній більшості оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України.

 

 

 

 

 


 

Полтавська обласна державна адміністрація


Схожі матеріали:
👁 1103
Категорія: Полтавщина
Теги: військова служба, загони оборони, оборона, Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ