Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

06.12.2013

У цьому році із Гребінківщини на строкову службу призвано 20 юнаків, за контрактом - 5 осіб


6 грудня ми відзначаємо День Збройних Сил України


У цьому році із Гребінківщини на строкову службу призвано 20 юнаків, за контрактом - 5 осіб

6 грудня ми відзначаємо День Збройних Сил України.

Цим святом ми висловлюємо вдячність тим, хто захищав і захищає нашу Батьківщину та її кордони, хто сьогодні примножує з витягу старших поколінь.

Збройні сили є невід'ємною частиною нашої країни, в них відображаються її проблеми і здобутки. Між тим, армія залишається осередком стабільності і дисципліни та школою фізичного і морального виховання.

Сьогодні перед армією стоять стратегічні завдання реформування та оновлення, що реалізується в умовах складної економічної ситуації.

Зважаючи на те, що Україна є мирною державою, для неї недоцільно утримувати сотні тисяч строковиків. Тому перехід до професійної армії, переоснащення та модернізація Збройних Сил є головними пріоритетами національної безпеки.

Нині чисельність Збройних Сил становить 184 тисячі чоловік, в тому числі 139 тисяч військовослужбовців. А обіцяють до 2017 року скоротити чисельність війська в два рази. І воно уже відбувається, це ми бачимо, навіть, на прикладі розформування цього року в/ч А-1436 в с.Лутайка Гребінківського району.

Нині термін служби строковиків складає один рік, контрактники перебуватимуть в армії не менше трьох років. За цей період можна навчити молодого військовослужбовця ефективно використовувати новітню складну техніку.

Особливість нинішнього призову на строкову в тому, що він останній. Незабаром служити в армії громадяни відповідного віку матимуть змогу тільки на умовах контракту

У цьому році із Гребінківщини на строкову службу призвано 20 юнаків, за контрактом - 5 осіб. При цьому, юнаки, призвані на строкову службу, мають право вибору: або проходити строкову військову службу, або піти служити за контрактом.

Переважно хлопці з Полтавщини проходять військову службу за контрактом у містах Миргороді та Кременчуці, а також за межами області - у Сімферополі, Чугуєві та інших населених пунктах України.

Наші призовники в більшості своїй служать добросовісно і чесно. А ті, що мають зразковий зовнішній вигляд, стройовий вишкіл, високий рівень фізичної підготовки та професійної майстерності стали відмінниками військової служби. Останнім часом лави Збройних Сил дедалі більше наповнюють представниці чарівної статі.

Сумлінно працюють і всі спеціалісти Гребінківського районного військового комісаріату. За підсумками роботи за 2013 рік райвійськкомат значиться в числі кращих в області. Також побажаємо їм так тримати.

Сьогодні ми тепло вітаємо всіх наших земляків - кадрових військових, які несуть бойову службу у складі Збройних Сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збройні Сили України - надійний гарант стабільності та безпеки держави

Збройні Сили України взяли на озброєння героїчне минуле сивої давнини, козацтва, кращі традиції Збройних Сил Радянського Союзу. Прикладом у служінні Вітчизні для нас завжди були і будуть подвиги наших батьків, дідів та прадідів.

 Ми пишаємося подвигами славних земляків у роки Великої Вітчизняної війни, Героїв Радянського Союзу Григорія Кагамлика і Василя Ринді, кавалерів трьох орденів Слави Михайла Вовка і Олександра Яценка. Ми пишаємося подвигами всіх гребінківців, які кували велику перемогу, як на фронтах, так і в тилу.

Шановні військовослужбовці і ветерани військової служби, шановні гребінківці, прийміть найщиріші вітання з Днем Збройних Сил України! Бажаємо вам міцного здоров'я, мирного неба, благополуччя і добра.

Гребінчин край



Схожі матеріали:
👁 1162
Категорія: Суспільство
Теги: День Збройних Сил України, Гребінка, райвійськкомат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ