Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

26.10.2017

У Гребінці Євген Положій презентував свої книги: «Іловайськ» та «5 секунд, 5 днів»


Євген Вікторович Положій — письменник, журналіст, головний редактор кількох часописів, переможець та лауреат Всеукраїнських конкурсів


У Гребінці Євген Положій презентував свої книги: «Іловайськ» та «5 секунд, 5 днів» 24 жовтня 2017 року в Гребінківському районному Будинку, за ініціативою Гребінківського міського голови Колісніченка Віталія Івановича та Цапенко Людмили Василівни, секретаря міської ради, була проведена зустріч з видатним журналістом, українським письменником, автором багатьох книг – Євгенієм Положієм.

На зустрічі були присутні військовослужбовці, учасники АТО на сході України, бібліотекарі, педагогічні працівники, старшокласники  шкіл міста, представники районної організації ветеранів.

Зустріч проводилася за сприянням Полтавського обласного центру розвитку місцевого самоврядування. На зустрічі був присутній експерт центру Юрій Ісаєв.

Євген Вікторович Положій — письменник, журналіст, головний редактор кількох часописів, переможець та лауреат Всеукраїнських конкурсів з журналістики, маркетингу та дизайну.

 Розповідь про справжніх людей - саме таку тематику має роман Євгенія Положія – «ІЛОВАЙСЬК».  

"Іловайськ" - книга про мужність неймовірний героїзм і людяність українських солдат і офіцерів, бійців добровольчих батальйонів, батальйонів тероборони, всіх тих, хто опиняється в кінці серпня 2014 року в "Іловайському котлі". Автор почув історії близька сотні учасників Іловайської трагедії, книга побудована на реальних подіях.

Письменник розповів про свій життєвий і творчий шлях, процитував уривки з творів. Учасники презентації спілкувалися з митцем, знайомилися з надбаннями автора.

Війна, що триває на сході України, є великим горем і бідою всього українського народу – про це говорили у своїх виступах міський  голова В. Колісніченко і автор книг про війну – Є. Положій.

Для учасників заходу звучали патріотичні пісні. Перед присутніми виступила місцева поетеса Ніна Третяк, яка зачитала власну зворушливу поезію про Україну. Зустріч була щирою і емоційною.

В зустрічі також взяла участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Носова Н.С. Наталія Станіславівна, яка постійно наголошує на важливості національно-патріотичного виховання молоді, духовності, моральності, шанобливого ставлення до національних надбань українського народу, наслідування найкращих прикладів мужності та звитяги борців за свободу та незалежність України як з історичного минулого, так і захисників, які сьогодні відстоюють суверенітет та територіальну цілісність держави у боротьбі із зовнішньою агресією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Пирятинщині встановлено додаткові камери відеоспостереження (ФОТО)

За її словами література займає значне місце у становленні  підростаючого покоління, так як має можливість безпосередньо впливати на психіку дитини, її життєву лінію поведінки і цінності. Cьогодні переживаємо трагічні та водночас великі дні.

У цей час ми пізнаємо нашу державу та власний народ, зараз народжується наше майбутнє. Спомин про загиблих героїв АТО та їхній подвиг ми маємо берегти, адже саме пам’ять об’єднує людей у боротьбі за перемогу й мир.

Виступи усіх виступаючих були пронизані справжнім патріотизмом, любов’ю до Батьківщини, болем та переживаннями за події на сході, за долі військовослужбовців та жителів окупованих територій, незламною вірою  в те, що наша любов до рідної землі врешті решт переборе і здолає все!….

Частину придбаних під час зустрічі книг «Іловайськ», міський голова спільно з автором передали бібліотекам, школам, Будинку культури, військовослужбовцям.
 


У Гребінці Євген Положій презентував свою книгу: «Іловайськ»


У Гребінці Євген Положій презентував свою книгу: «Іловайськ»


У Гребінці Євген Положій презентував свою книгу: «Іловайськ»


У Гребінці Євген Положій презентував свою книгу: «Іловайськ»


У Гребінці Євген Положій презентував свою книгу: «Іловайськ»


Схожі матеріали:
👁 1570
Категорія: Суспільство
Теги: письменник, журналіст, Іловайськ, Євген Положій, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ