Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

30.05.2017

У Полтаві нагородили переможців та призерів Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів


40 школярів Полтавської області зайняли призові місця на Всеукраїнських учнівських олімпіадах із навчальних предметів


У Полтаві нагородили переможців та призерів Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів 40 школярів Полтавської області зайняли призові місця на Всеукраїнських учнівських олімпіадах із навчальних предметів у 2016-2017 навчальному році. Про це Grebenka.com повідомили в прес-службі Полтавської ОДА.

У Полтаві нагородили переможців та призерів Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у 2016-2017 навчальному році. Загалом подарунки та грошові нагороди отримали 40 учнів Полтавщини. З них перші місця здобули 7 учнів, другі місця — 12 учнівта треті місця — 21 учень.

— Ви найкращі з кращих. Уявляю скільки зусиль вам вдалося прикласти, аби досягти таких високих результатів. Впевнений, що ви багато ночей не досипали, аби підготуватися до олімпіади та бездоганно знати предмет. Вітаю вас,— сказав перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький.

Привітала переможців та призерів Всеукраїнських учнівських олімпіад, а також їхніх батьків та вчителів і директор Департаменту освіти та науки Полтавської ОДА Олена Харченко.

—Ви всі переможці. Першочергово ви перемогли самі себе, адже ви не побоялися і стали на цей шлях — шлях перемог та високих результатів. Так тримати. Нових вам звершень, — додала  Олена Харченко.

Відзначити учнів подарунками та грошовими нагородами вдається завдяки дії обласної програми «Опікуємося освітою» на 2017-2020 роки. Її метою є реалізація завдання щодо виховання учнів — громадян України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У школах Гребінківщини пролунав останній дзвоник (ФОТО)

Загалом до четвертих – Всеукраїнських етапів учнівських олімпіадах із навчальних предметів у 2016-2017 навчальному році дійшло 73 школярі Полтавщини.

- Цьогоріч школярі Полтавщини на Всеукраїнських олімпіадах проявили себе як найкраще. Більше половини учасників зайняли призові місця. Крім того, вперше за понад 10 років на Всеукраїнському етапі учень з Полтавщини зайняв призове місце з математики, — розповіла Наталія Корягіна, проректор Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М. Остроградського.



 

Зайняти третє місце на Всеукраїнській олімпіаді з математики вдалося учневі 10-го класу Полтавської гімназії №31 Миколі Генералову.

- Математика мені подобається ще із перших класів. Тому мені не доведеться змушувати себе її вчити. Я люблю цей предмет, я його розумію і мені це до вподоби, — говорить хдопець.

 


Церемонія нагородження відбулася у форматі «круглого столу». Його учасники мали можливість обмінятися думками щодо проблем та перспектив  сучасної освіти.

 





Схожі матеріали:
👁 1373
Категорія: Освіта
Теги: учні, призери, Полтавщина, освіта, школярі, олімпіада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ