Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

16.12.2016

В Лубнах поліцейські охорони в будинку ветерана війни "на гарячому" затримали крадія (ФОТО)


Затриманим виявився 19-річний лубенчанин, раніше судимий за крадіжки


В Лубнах поліцейські охорони в будинку ветерана війни "на гарячому" затримали крадіяПоліцейські охорони в Лубнах під час виїзду на спрацювання охоронної сигналізації затримали юнака, який шляхом розбиття віконного скла проник до приватного будинку.

На пульт централізованого спостереження поліції охорони сигнал «тривога» поступив о півночі 15 грудня. На місце події негайно прибув наряд групи реагування Лубенського підрозділу поліції охорони.

Правоохоронці прибули на місце події через три хвилини та побачили, що в одному з вікон приватного будинку розбита шибка.

Після блокування виходів з нього поліцейськими охорони в середині приміщення затримано молодого хлопця. В ході поверхового обшуку у молодика виявлені викрадені речі: державні відзнаки та посвідчення до них, банківські картки тощо. А на вулиці знайдена вирізана зловмисником з рамки на стіні та викинута у вікно картина.

Встановлено особу затриманого. Ним виявився 19-річний лубенчанин, раніше судимий за крадіжки.

Власниця будинку повідомила, що це вже друга спроба проникнення до її будинку. Раніше в ньому проживав її батько, ветеран Другої світової війни, але після його смерті в поточному році помешкання вже певний час пустує. Тож, врахувавши це, на початку грудня до нього внадився крадій.

 

 

Після першої крадіжки подружжя нащадків ветерана звернулось до поліції охорони щодо забезпечення охорони помешкання. А вже через кілька днів здійснення охоронних заходів правоохоронці затримали зловмисника.
Про те, що до будинку внадився той же самий крадій засвідчив вилучений у нього під час затримання ліхтарик, який, зі слів власниці, зник з будинку після першої крадіжки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавські водії взимку повинні возити з собою близько 20 предметів

За даним фактом Лубенським відділом поліції проводиться перевірка. Вирішується питання про внесення відомостей про дану подію до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 ст. 162 Кримінального кодексу України.


 

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.



 
Управління поліції охорони в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1212
Категорія: Полтавщина
Теги: Крадіжка, Лубни, Grebenka.com, ветеран війни, охорона, новини Гребінки, будинок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ