Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

02.09.2021

В Полтавській ОДА обговорили стан готовності закладів соціальної сфери області до зими


Євген Греков додав, що за необхідності представники координаційної ради виїдуть на місце й оглянуть стан підготовки об’єктів у Карлівці.


В Полтавській ОДА обговорили стан готовності закладів соціальної сфери області до зимиЗаступник голови облдержадміністрації Євген Греков провів засідання координаційної ради з контролю за виконанням заходів із підготовки народного господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2021/22 року. Учасники наради підбили поточні підсумки стану готовності закладів освіти, охорони здоров’я, соціального захисту населення до опалювального сезону.

Обговорили поточну ситуацію щодо забезпечення теплопостачанням жителів 109-го мікрорайону Полтави й дев’яти житлових будинків міста Карлівки.

Як доповіли представники профільних структурних підрозділів ОДА, переважна більшість закладів соціальної сфери області готові до зими. Поточні питання розглянули на нараді, їх триматимуть на контролі. Стан готовності установ соціального захисту – 87%, освіти – 85%, охорони здоров’я – 92%.

Обговорили й ситуацію по 109-му мікрорайону Полтави. В.о. начальника управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Полтавської міської ради Олександр Попенко розповів, що новий котел, за допомогою якого опалюватимуть будинки, розвантажений на території турбомеханічного заводу. Підготовчі роботи для його монтажу проведені. Нині через відсутність у зв’язку з сімейними обставинами на роботі директора ТОВ «Полтаватепло» на котельні не можуть розпочати монтаж.

Євген Греков наголосив, що ситуація з підготовкою до зими 109-го мікрорайону незадовільна, відсутня належна координація між Полтавською міською радою і ТОВ «Полтаватепло».

«Не зрушили питання щодо встановлення котла, проєктування, закупівлі на проведення робіт. Потрібно оптимізувати терміни обстеження ремонту мереж і не затягувати з укладенням договору оренди газової мережі», – сказав Євген Греков.

Олександр Попенко повідомив, що з постачальником газу проведені перемовини, заборгованість перед ним у розмірі 5 мільйонів гривень мають погасити.

На засіданні розглянули й інше актуальне питання щодо теплозабезпечення кількох житлових будинків у Карлівці. Погодили шляхи врегулювання ситуації. Так, між ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» і КП «Карлівка Новатор» буде укладений договір на підготовку трьох теплогенераторних, які обслуговують дев’ять будинків у місті. Теплогенераторні перебувають на балансі карлівського комунального підприємства. «Полтаватеплоенерго» підготує об’єкти до опалювального сезону та обслуговуватиме їх упродовж осінньо-зимового періоду. Найближчим часом відповідну угоду підпишуть, зазначили заступник генерального директора ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» Ігор Процай та начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Карлівської міської ради Павло Чорноштан.

Євген Греков додав, що за необхідності представники координаційної ради виїдуть на місце й оглянуть стан підготовки об’єктів у Карлівці.

Схожі матеріали:
👁 918
Категорія: Полтавщина
Теги: Полтаватепло




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ