Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

24.05.2017

За обласним рейтингом Гребінківщина за 1 квартал по всім показникам займає 2 місце


За економічною ефективністю ми на 2 місці


Голова Гребінківської райдержадміністрації Віталій Васильович Роспопов.19 травня 2017 року відбулася 12 сесія Гребінківської районної ради. Провів сесію голова районної ради В.М.ЗІнченко. Перед депутатами звітував про виконання делегованих повноважень за період з травня 2016 по травень 2017 року голова райдержадміністрації В.В. Роспопов.

Так як не так давно Віталій Васильович уже звітував на сесії, то цього разу він розповів про роботу райдержадміністрації коротко.

За обласним рейтингом Гребінківський район за 1 квартал 2017 року за всіма показниками займас 2 місце. За економічною ефективністю ми на 2 місці, фінансовою самодостатністю - на 10 - 11 місці, у розділі населення та ринок праці - на 1 місці, а ось у розділі житлово - комунальне господарство - на 20 - 21 місці.

Тож, працювати е над чим. За цей період залучалися додаткові кошти на ремонти та утеплення об'єктів соціальної та культурної сфери як міста, так і села.

На сьогодні залишається ще багато проблемних питань.

Серед них: створення опорних шкіл, утримання закладів соціальної сфери, оптимізація у різних галузях господарства. Вони потребують вирішення негайно. Як відмітив В.В.Роспопов: " Часи популізму пройшли." Голова РДА також подякував представникам органів місцевого самоврядування за співпрацю.

Про організацію підготовки до літнього відпочинку та оздоровлення дітей у 2017 році, про внесення змін та доповнень до відповідної районної програми, про затвердження умов проведення конкурсу на визначення опорного загальноосвітнього навчального закладу у Гребінківському районі та кілька інших освітянських питань доповідала начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Н.С.Носова.

З метою організації відпочинку дітей влітку 2017 року планується відкрити 21 пришкільний табір відпочинку: 18 таборів з денним перебуванням, 1 табір праці і відпочинку при Кулажинській ЗОШ І-ІІІ ст.., 1 табір відпочинку при ДЮСШ та 1 табір відпочинку при СЮТ.

Зацікавило депутатів і питання про конкурс на визначення опорної школи. Дійсно, критерії визначення кращих опорних ЗОШ досить вагомі, включають не лише матеріальну базу школи, а й рівень та якість викладання предметів в школі, що дуже важливо. Депутати затвердили умови проведення конкурсу та конкурсну комісію, і сподіваються, що визначення опорних шкіл відбудеться максимально прозоро.

Також депутати прийняли спільну програму РДА, районної та міської рад розвитку футболу в місті та районі на 2017 рік, внесли зміни та доповнення до низки районних програм, прийняли рішення з інших розглянутих питань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківській поліції представили нового керівника

З бюджетних питань депутатам доповідала начальник фінансового управління РДА Н,Б.Бондаренко. Депутати затвердили звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2017 року з урахуванням офіційних трансфертів по доходах у сумі 73174233,23 грн., по видатках у сумі 72819766,26 грн.

До загального фонду районного бюджету надійшло доходів у сумі 11805,6 тис. грн. , виконання становить 127,1%. Також на сесії затверджено зміни до районного бюджету на 2017 рік. якими прийнято офіційні трансферти та субвенції і розподілено кошти на утримання закладів та установ району, проведення заходів, виконання районних програм, ремонт доріг та ін..

Всі питання порядку денного були попередньо розглянуті і рекомендовані до прийняття на засіданні постійних комісій.

На цьому сесія закінчила свою роботу.
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1159
Категорія: Новини Гребінківської громади
Теги: Гребінківський район, Зінченко, Роспопов, Рейтинг




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...
На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово... На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово...
Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт... Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ