Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

01.03.2013

Запашний золотистий коровай від Полтавської делегації абітурієнтів на Дні відкритих дверей КНУКіМ


Із міста Гребінки, батьківщини відомого вітчизняного письменника, привезли запашний золотистий коровай, щоб, ступити на поріг славетного ..


Михайло Поплавський: «У КНУКіМ для абітурієнтів завжди відчинені двері!»

Київський національний університет культури і гостинно зустрічав майбутніх студентів.

У суботу, 23 лютого, у провідному вищому навчальному закладі України – КНУКіМ – відбувся черговий День відкритих дверей!

На цьому традиційному заході майбутні студенти та їх родини отримали всю необхідну інформацію про навчання в омріяному виші та зробили перший крок до сучасної бізнес-освіти у Київському національному університеті культури і мистецтв.

Розпочалося все із експрес-реєстрації кожного абітурієнта. Представниці профорієнтаційного штабу «Абітурієнт-2013» вручали відвідувачам інформаційні буклети про напрямки підготовки в КНУКіМ.

Для початку всіх нагодували смачним легким сніданком!

Після цього були сформовані невеликі групи гостей із усіх областей України, щоб представники Студентського парламенту вишу змогли організувати для кожного незабутню подорож у багатогранний світ мистецтва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківські школярі зробили перший крок до майбутньої професії

У цей день шановані гості ознайомилися із інститутами та факультетами, кафедрами й напрямами, за якими ведеться підготовка в університеті. Також абітурієнтам презентували сучасні навчальні лабораторії, у яких відбуваються практичні заняття студентів.

Зокрема, цьогорічні вступники та їх рідні познайомилися із інноваційними лабораторіями, науковими центрами та мультимедіалабораторіями Інституту дизайну та реклами, Інституту кіно і телебачення, Інституту готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, Інституту журналістики і міжнародних відносин, Інституту державного управління, Факультету режисури та хореографії, Факультету музичного мистецтва, Юридичного факультету, Факультету менеджменту і економіки, Факультету культурології…





Під час годинної екскурсії університетом батьки та майбутні студенти познайомилися із досягненнями кожного інституту, відвідали профорієнтаційні консультації, дізналися концепцію розвитку кожної кафедри, щоб сповна уявити яким цікавим буде навчання в КНУКіМ та які широкі перспективи чекають на них після отримання диплому.

 В Українській академії перукарської майстерності та декоративної косметики КНУКіМ продовжилися щосуботні майстер-класи.

Цього дня на майбутніх перукарів та візажистів чекала лекція «Модні тенденції в стрижках у 2013 році», який провела чемпіон України з перукарського мистецтва, викладач КНУКіМ Інна Валеріївна Ященко.





Першокурсники університету продемонстрували усім присутнім які стрижки та мейк-ап будуть популярними влітку, щоб вони могли же сьогодні підібрати для себе стиль на випускний бал.

Крім цього, студенти КНУКіМ окремо кожному бажаючому розробили індивідуальний комплексний стиль, актуальний у цьому сезоні.

Затамувавши подих, абітурієнти входили до великої актової зали, в якій на них чекала зустріч із ректором Київського національного університету культури і мистецтв, доктором педагогічних наук, професором Михайлом Михайловичем Поплавським.





Коли Михайло Поплавський ввійшов до аудиторії по залу покотилися гучні оплески. Полтавська делегація абітурієнтів вирішила привітати відомого ректора із святом – з Днем захисника Вітчизни.





Із міста Гребінки, батьківщини відомого вітчизняного письменника Євгена Гребінки, вони привезли запашний золотистий коровай, щоб, дотримуючись національних традицій, ступити на поріг славетного Університету культури із хлібом-сіллю.









Михайло Михайлович подякував гостям за неочікуваний подарунок та розпочав спілкування із абітурієнтами та їхніми батьками. Під час зустрічі він розповідав історію створення та становлення Київського національного університету культури і мистецтв, про нові, перспективні спеціальності, відкриті в нашому виші, оптимальні умови вступу до університету та незабутнє студентське життя.

Також ректор по-батьківськи спілкувався із абітурієнтами, давав поради та розкривав секрети власного успіху.

«Наші студенти – це впевнені у собі особистості, у яких є міцний внутрішній стержень та амбіційна мета у житті. Я бажаю вам удачі на зовнішньому незалежному оцінюванні, добра, любові, кохання та віри у себе і свої сили! Пам’ятайте, в Київському національному університеті культури і мистецтв для абітурієнтів двері завжди відчинені!», – сказав Михайло Поплавський.





Далі відбувалися зустрічі з керівництвом університету, директорами інститутів, деканами факультетів та представниками приймальної комісії КНУКіМ, які надали інформацію про правила прийому студентів на 2013 рік,  роз’яснили специфіку навчання на кожній із спеціальностей, проаналізували помилки, що допускаються абітурієнтами на творчих іспитах.

Відвідувачі елітного столичного вишу змогли отримати вичерпні відповіді на найбільш актуальні для них питання – з яких предметів потрібні результати ЗНО для вступу на обраний напрям, які документи слід надати приймальній комісії, які форми навчання передбачені, чи є гуртожитки і які умови проживання в них, що вивчатимуть майбутні фахівці і де вони зможуть реалізувати себе після закінчення навчального закладу…





Смачно пообідавши, абітурієнти ще довго фотографувалися біля омріяного навчального закладу та ділилися своїми враженнями від побаченого одне з одним.








Схожі матеріали:
👁 1521
Категорія: Культура
Теги: Михайло Поплавський, КНУКіМ, абітурієнти, культура. мистецтво, Гребінка, університет




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ