Форум Grebenka.com
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гребінківський форум » Форум Гребінки » Питяння до ПАТ «Полтаваобленерго» » Мешканці Локомотивної вимагають вжити заходів (Халатне відношення)
Мешканці Локомотивної вимагають вжити заходів
Стас
Дата: Понеділок, 21.11.2016, 14:08 | Сообщение # 1


Группа: Гости





По вулиці Локомотивній в м. Гребінка (Полтавщина) на протязі останніх 2-х місяців (після заміни трансформатора) жовтень - листопад 2016 р., систематично існує перенапруга в електричній мережі що роздається споживачам вулиці.

По всій вулиці перенапруга сягає більше максимально допустимих 10% та становить 245 - 250 В.

Мешканці даної вулиці вимагають негайно вжити заходів, відрегулювати вихідну наругу розподільчого трансформатора згідно вимог нормативних документів.

На неодноразові скарги до чергового Гребінківської філії ПАТ "Полтаваобленерго" монтери не шукають причини, а перекидають споживачів з фази на фазу, тим самим дестабілізують навантаження на виході трансформатора. Такі дії не усувають перенапругив мережі, а займаються окозамилюванням своєї роботи не усуваючи причин безладу в електрозабезпеченні населення міста.

За такого халатного відношення залишається лише скаржитися до державних і контролюючих органів, з'ясовувати стосунки в суді.

У тих мешканців де стоїть електронний захист типу "Бар'єр" у вечірні і ранкові часи вимушено сидять без напруги, по причині їх постійного спрацювання від перенапруги в мережі більше 245 В.
 
Гребінківський форум » Форум Гребінки » Питяння до ПАТ «Полтаваобленерго» » Мешканці Локомотивної вимагають вжити заходів (Халатне відношення)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
Код безпеки: