Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.06.2020

Чемпіонат Полтавщини з футболу: СК «Полтава» (Полтава) — «Локомотив» (Гребінка) — 3:0


Полтавці заробили три очки, але втратили важливого футболіста


Чемпіонат Полтавщини з футболу: СК «Полтава» (Полтава) — «Локомотив» (Гребінка) — 3:013 червня 2020 у Полтаві на стадіоні «Локомотив» відбувся матч першого туру Вищої ліги Чемпіонату Полтавської області з футболу між СК «Полтава» та командою, яка минулого сезону піднялася з першої ліги — «Локомотивом» з Гребінкою.

Хоч матч проходив без глядачів, все одно було відчуття, що до вболівальників і футболістів повертається щось важливе, повідомляє «Полтавщина Спорт»

Втім, після матчу багатьом було не до радощів. «Локомотив» не зумів нав’язати полтавцям боротьбу і програв, а СК «Полтава» впевнено виграла, але при цьому втратила одного зі своїх лідерів. Юрію Фоменку зламали ногу.

СК «Полтава» — «Локомотив» 3:0

«Полтава»: Тельнов, Власенко (Бут, 85), Підлепич, Чижов, Савенков, Абазов (Пономаренко, 72), Бакланов (Мороз, 87), Горжуй (Полтавець, 65), Фоменко (Горбунов, 69), Куімов, Тимченко (Карась, 65).

Головний тренер: Володимир Сисенко.

«Локомотив»: Клязника (Щеголь, 64), Яцько (Маслак, 57), Жила (Безсонов, 46), Макорін, Остапенко, Кривчун, Гурін, Мисюра (Шевченко, 69), Шаповал (Синьовид, 46), Крилов, Шпигун (Вихор, 74).

Головний тренер: Сергій Симоненко.

Голи: Куімов (27), Тимченко (39, 57)

Полтавці могли забивати вже на четвертій хвилині. Господарі заробили право на кутовий. Дмитро Куімов подавав, а Олександр Чижов, підключившись до атаки, класно замикав подачу ударом головою, але не влучив у ворота. Полтавці набагато більше володіли м’ячем і атакували. У «Локомотива» довго не виходило навіть просто зачепитися за м’яч, не кажучи вже про те щоб побудувати атаку. Щось схоже на момент у гребінківців вийшло на 18-й хвилині. Гості заробило право на штрафний на лівому фланзі, звідти пішла подача, але навіть акцентованого удару по воротах Тельнова за нею не було.

За такого розвитку подій гол «Полтави» виглядав як щось неминуче і таки стався на 27-й хвилині.Все почалося з ауту на половині поля полтавців. Потім Микита Бакланов та Беслан Абазов перевели м’яч на лівий фланг. Там полтавці організували атаку, Дмитро Куімов обігрався з Юрієм Фоменком і той вивів Дмитра на вбивчу ударну позицію. Залишалося лише переграти голкіпера, що Куімов і зробив — 1:0.

Після голу полтавці продовжили тиск на ворота суперників і незабаром забили вдруге. На 39-й хвилині Микита Бакланов видав шикарний точний пас через все поле на Ігоря Тимченка. Той виграв позицію в Артема Жили і в один дотик ефектно переправив м’яч у ворота — 2:0. І гол і пас просто чудові.

З тим команди й пішли на перерву. Полтавців все влаштовувало, а от підопічним Сергія Симоненка треба було щось змінювати. Варто віддати їм належно, вони намагалися атакувати і на 56-й хвилині вперше завдали акцентованого удару по воротах суперників. М’яч полетів вище воріт, а полтавці у наступній же атаці забили втретє. Микита Бакланов відібрав м’яч на половині поля суперника і віддав на хід Куімову. Дмитро прострелив вздовж лінії воріт, і цей простріл замкнув Ігор Тимченко — 3:0.

Все йшло до великого розгрому. Та на 69-й хвилині сталося те, що затьмарило радість господарів. У боротьбі з двома гравцями «Локомотива» серйозну травму отримав Юрій Фоменко. У хлопця перелом зі зміщенням і його тут же замінили і відвезли в лікарню.

Команди дограли матч з рахунком 3:0. Полтавці спокійно втримали рахунок, а у гребінківців, здавалося, банально не вистачає резервів, щоб спробувати щось змінити.

До вашої уваги відео голів матчу:
 

Після гри головний тренер «Локомотива» Сергій Симоненко не приховував, що у його команди наразі дуже скромні можливості та амбіції. Він тут же публічно попросив вибачення у суперників і вболівальників за те, що його футболісти завдали серйозного ушкодження Юрію Фоменку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 34-річнна жителька Лубен намагаючись зняти начебто наслану на неї порчу, позбулася 7000 гривнів

Володимира Сисенка ми кілька разів намагалися «витягти» на коментар перед камерою, але він був настільки пригніченим, що увесь час ввічливо, але наполегливо відмовлявся.
 
Ви розумієте, я зараз сам не свій, — говорить тренер. — Коли твоєму вихованцеві ламають ногу, знаєте, тут зовсім не до коментарів. У мене вже троє ходять на милицях, один у «Ворсклі» і двоє тут, розумієте? Ось у мене зараз вирветься на камеру якесь негарне слово, а вам потім вирізати. Не треба цього.

Чемпіонат Полтавщини з футболу. СК "Полтава" - "Локомотив" (Гребінка) 3:0. Коментар Сергія Симоненка
 


Схожі матеріали:
👁 6243
Категорія: Спорт
Теги: Гребінка, Полтавва, ФУТБОЛ, локомотив, Спорт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...
На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово... На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово...
Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт... Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ