Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

18.02.2020

Команда Полтавщини - серед призерів Всеукраїнського конкурсу молодіжних проєктів із енергоефективності


Національний тур конкурсу проводився у формі стендових доповідей


Команда Полтавщини - серед призерів Всеукраїнського конкурсу молодіжних проєктів із енергоефективностіКоманда Полтавської області у складі учнів Дмитрівської сільської ради, м. Горішні Плавні, Глобинського району та м. Кременчука взяла участь у Всеукраїнському конкурсі молодіжних проєктів з енергоефективності «Енергія і середовище». Конкурс проходив під гаслом «Збережемо енергію – збережемо Планету!» у Києві.

Національний тур конкурсу проводився у формі стендових доповідей.

За підсумками роботи журі Хайчіна Марина, Ширяєв Ярослав, студенти 2 курсу Вищого професійного училища № 7 м. Кременчука з авторським проєктом мультфільм «Паралелі», виконаного за допомогою 3D технік, здобули ІІ місце в номінації «Пропаганда енергоефективності».

Аніщенко Дар’я, учениця 9 класу Дмитрівської середньої школи І-ІІІ ступенів захистила проєкт «Встановлення сонячної електростанції на даху Дмитрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів» і посіла ІІІ місце.

Призери конкурсу були нагороджені грамотами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

Вихованців екологічного клубу «Комек», учнів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Горішньоплавнівської міської ради, та Євтушенко Тіну – ученицю 8 класу Гриньківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М.В. Лисенка Глобинського району нагородили – грамотами за участь у конкурсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Призери ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та конкурсів

Конкурс «Енергія і середовище» проводиться спільно з громадською організацією «Екологічний клуб «Еремурус-Україна» за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України, Національної екологічної ради України, Бюро з питань екології Української греко-католицької церкви та бізнес-структур, із метою пошуку та підтримки обдарованої учнівської, студентської молоді, залучення її до навчально-практичної діяльності з проблем енергоефективності, раціонального природокористування і використання ресурсів.

 

Всеукраїнський конкурс молодіжних проєктів

 

Всеукраїнський конкурс молодіжних проєктів

 

Всеукраїнський конкурс молодіжних проєктів

 

Всеукраїнський конкурс молодіжних проєктів


Департамент освіти та науки Полтавської ОДА


Схожі матеріали:
👁 613
Категорія: Полтавщина
Теги: Збережемо енергію, енергоефективність, Молодіжний проєкт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Полтаві водій Chevrolet Aveo наїхав на 6-річну дівчинку У Полтаві водій Chevrolet Aveo наїхав на 6-річну дівчинку
Під час реанімаційних заходів в одній із квартир Кременчу... Під час реанімаційних заходів в одній із квартир Кременчу...
Виїхав за межі дороги та перевернувся: на Полтавщині п'ян... Виїхав за межі дороги та перевернувся: на Полтавщині п'ян...
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ

 
Сьогодні матеріалів немає.