Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

01.02.2015

На Полтавщині зловмисники погрожуючи водієві ножем, викрали автомобіль таксі (ФОТО)


Затриманими виявилися 36-річний мешканець міста Пирятин та 53-річний його батько


На Полтавщині затримано зловмисників, які погрожуючи водієві ножем, викрали автомобіль таксіБлизько 20 години 15 хвилин 30 січня на 156 кілометрі автодорозі Київ-Харків в районі с.Пишне сталося ДТП.

Зі сторони Пирятина на шалениій швидкості не впоравшись з керуванням водій автомобіля «Шевроле Лачеті» врізався в електроопору, що освічувала автозаправку.

Як виявилося водій автівки разом із пасажиром незаконно заволоділи транспортним засобом у таксиста з Пирятинського району. Погрожуючи чоловіку ножем та застосовуючи фізичне насильство зловмисники викинули таксиста з машини і поїхали в сторону Гребінки.

В той час старші інспектори взводу ДПС з обслуговування стаціонарного поста №3 роти ДПС патрулювали трасу в районі міста Пирятин, коли отримали сигнал про угон автомобіля «Шевроле Лачеті».

Після того, як даний транспортний засіб з’явився на обрії – почалося переслідування, до якого підключилися працівники Пирятинського та Гребінківського райвідділів міліції, а також таксисти із служби, де працює постраждалий.

Перед містом Лубни викрадач не зорієнтувався, що дорога розходиться та на великій швидкості вилетів на розвилку, після чого і відбулося зіткнення з електроопорою. В результаті аварії водія автомобіля затиснуло в сидінні, а пасажир вирішив втекти. Працівники міліції разом із таксистами наздогнали та затримали правопорушника.
 

 

Затриманими виявилися 36-річний мешканець міста Пирятин та 53-річний його батько. З їх слів вони не бачилися 10 років і в цей день вирішили відсвяткувати довгоочікувану зустріч, після якої поїхали шукати пригод.



 

«Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за статтею 289 частиною 2 (Незаконне заволодіння транспортним засобом групою осіб із застосуванням насильства) Кримінального кодексу України.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років» - зазначив т.в.о. начальника УДАІ УМВС в Полтавській області Олександр Крайник.

 




 
ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1859
Категорія: Події
Теги: Київ-Харків, ДПС, автомобіль, таксі, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ