Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   






Війна добра і зла в Україні на #євромайдан

00:03:00
Опис матеріалу:

Якщо всі не об'єднаються проти зла - світанку для людства не буде... Ми повинні битися... Доля обрала тебе...Всім хоббітам України присвячується


Рік: 2013
Мова: Українська
Тривалість матеріалу: 00:03:00
Автор: Baba Kit


Всього коментарів: 11

0
10 Коля   (19.12.2013)
Tимми, під Полтавою заміть не під Москвою. Коту яйця обрізать він сам зомбі. Доводить мені нічого не потрібно у кожного своя думка. Про відео: хай би ця жіночка сказала що вона з адміністрації та вийшла  за 300 грн. і тільки щоб заробити. Тут все ясно і питання вичерпане. І ще для  Tимми, люди вийшли не лізти в Європу, а за свої права. Теж саме щоб нас не продавали Росії. Велика держава, багата ніхто не спорить, але ж... розбирайтеся самі в себе. Ось вам приклад. На днях купив ліки, написано виробництво Франція, розфасовано - Росія. Вибирав у супермаркеті каву - вся пофасована в Росії і т. д. Ця держава аж тремтить бо не буде ринку збуту "свого" лівака. І ще для кота, киньте в мене каміння, якщо на останніх виборах ви не бачили порушення від влади, і не просто порушення а ганебні, принизливі і у відкриту без всякої совісті. По моєму аргументів достатньо.


0
11 Cat   (19.12.2013)
Коля, відрізати тобі яйця чи кидати каміння в тебе не буду, бо КОЖНА влада жме адмінресурсом на виборах,аж кавчить-всі вони однакові. Майдан накрився мідним тазом.Росія вчергове рака поставила і майдан і Європу(яка вже не буде змушувати Україну вибирати6 або..або..) Це слова Меркель. От такі справи,Коля. Обкакалися опозиціонери, організовуючи майдан і даючи людям брехливу надію. І ще - Кличка-партнер Фірташа. Я сто разів писав у блозі у себе,що то не ідеї відстоюються на майдані,а чужі гроші. Олігархічні. Опозиція-клоуни, всі вони технічні пєшки провладної партії. це треба розуміти і не гризтися між собою нам тут.


0
6 Tимми   (18.12.2013)
До Петра православных царей было множество! Петр I конечно в своих долгих походах что то может и перенял из за границы, но это было далеко не самое главное, а главная задача была сделать Россию великой державой, чтобы все с ней считались и для этого он приложил очень много усилий! Чтобы знали и помнили Петр I разгромил шведов под Полтавой.


0
8 Cat   (18.12.2013)
Tимми, можеш нічого йому не доводити. Він зазомбований. Хвалити захід і срати на Росію простіше, ніж працювати , щоб Україна стала наддержавою. Він думає, що висравшись на когось, стане вищим. Без труда не буде нічого з того. Росія-справді незалежна. Їй не треба,як шльондрі, лягати під німця. Вона сама будь-якого німця запхне глибоко і ще й змусить себе поважати. Це те, чого не вистачає Україні.


0
9 Tимми   (18.12.2013)
Спасибо за понимание! Да и Россия сейчас переживает не самое лучшее время, ведь вымираем мы, смотрел фильм называется "Второе пришествие" и похоже скоро будут другие господствовать на нашей земле(((

В продолжение темы видео, женщина высказывает свое мнение о евромайдане, грубовато но я с ней согласен: http://video.sibnet.ru/discussed/video1343424-Jenschina_vyiskazala_svoe_mnenie_o_Evromaydane/


0
5 Коля   (18.12.2013)
І це Бог у нас єдиний - товариш Путін, добав туди ж. Смішно читать. А історію вчи синку краще сам, згадай Петра I, який обстриг вам бороди та навчив їсти ложкою, який завіз культуру та навчив вас працювати, і все взяв до речі із Заходу якого ви так не любите.


0
7 Cat   (18.12.2013)
Коля , люби свій захід і ззаду і спереду-на здоров"я. Не жер ти гімна західного, то й виступаєш. Прийде час-не радий будеш. Обсирай не обсирай Росію, та Росія - наддержава, весь світ з нею рахується, в кодла об"єднується, щоб дружити проти неї. А наша країна - застятий край. Країна-привид. Рай для секс-туризму і для чорної трансплантології, для халявного сурогатного материнства і постачальник гімноприбиральних рук за жирнозадими європейськими  пенсіонерами.


0
4 Tимми   (18.12.2013)
Путин то православный настоящий, и грязью его поливать бессмысленно! Кто вам внушил что Украина европейское государство?? такого никогда не было и не будет!  Вы историю вообще понимаете, знаете? Знаю я антипутинские настроения которые опять вам внушают через средства массовой информации, кстати в США идет такая же программа. Вам не помочь пытаются а погубить, думайте своей головой а не что вам дядя запад балакает приподнося как за свои собственные убеждения.
Бог един - народ у нас один! С Уважением!


0
3 Іван   (17.12.2013)
Правильно:меняй гражданство,но президент!
Если народу не нравится что сказал президент,то зачем такой президент нужен.Его ведь и выбирал этот самый народ.Он сам не может все решать,если вопрос спорный,нужно обращаться к народу.Иначе Геть!
А ваш ЛилиПутин или Путлер,вас так нашугал,что вы ему готовы сраку лизать лишь бы вас не трогали...


0
2 Коля   (17.12.2013)
То у вашій Расєї так, а у нас Україна - європейська держава. Як народ скаже так і буде! Зарубай це собі на носі і передай своїм кацапюрам. На головній ялинці в Києві вже четвернтий тиждень вісить плакат на самому верху: "Путін! Пішов нах...!" Оце Україна! Оце держава! А ти повісь у себе таке! Слабо?


0
1 Tимми   (17.12.2013)
Как президент сказал так оно и должно быть, не нравится меняй гражданство!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


ЗАРАЗ ПЕРЕГЛЯДАЮТЬ


Сьогодні матеріалів немає.