Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.07.2019

122 жителя Гребінківської ОТГ отримали допомогу на лікування


Допомогу на лікування надано на підставі документів та медичних висновків


За І півріччя 2019 року до Гребінківської міської ради звернулось 122 жителі об’єднаної територіальної громади щодо надання матеріальної допомоги на лікування - це онкохворі (34 особи), інваліди (36 осіб), багатодітні сім’ї (3 особи), пенсіонери (41 особа), особи, яким проведено лікування з хірургічним втручанням (8 осіб).

Допомогу на лікування надано на підставі документів та медичних висновків, які розглянула комісія з питань розгляду заяв щодо призначення матеріальних допомог, до складу якої входять представники соціального захисту, охорони здоров’я, депутати міської ради. Відповідно до рішень комісії за І квартал 2019 року надано допомоги на лікування за кошти бюджету Гребінківської об’єднаної територіальної громади на суму 154 тис. 900 грн.  

122 жителя Гребінківської ОТГ отримали допомогу на лікування


Допомогу на поховання осіб, які не досягли пенсійного віку та на момент смерті не працювали, не зареєстровані в центрі зайнятості як безробітні виплачено рідним та особам, які здійснили поховання, за їх зверненням в сумі 12 тис. 800 грн.

Учасникам в антитерористичній операції, учасникам в операції Об’єднаних Сил та членам їх сімей Гребінківської об’єднаної територіальної громади надано допомоги на лікування та вирішення соціально-побутових питань в сумі 13 тис.грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині до суду скерували справу про ґвалтування 16-річної дівчини

Передплачено газету “Гребінчин край” на ІІ півріччя 2019 року пільговій категорії населення Гребінківської ОТГ (інваліди війни, інваліди І групи загального захворювання) на суму 10 тис.грн.

По Програмах соціального спрямування за І півріччя 2019 року виплачено з бюджету Гребінківської об’єднаної територіальної громади 243 тис. 200 грн.

Схожі матеріали:
👁 848
Категорія: Соціальний захист
Теги: Гребінка, ОТГ, Допомога, лікування




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ