Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.06.2015

На Полтавщині в ДТП одна людина загинула, четверо отримали тілесні ушкодження


Автомобільна аварія сталася 28 червня близько 20:00, на 292 км автодороги «Київ-Харків»


На Полтавщині в ДТП одна людина загинула, четверо отримали тілесні ушкодженняАвтомобільна аварія сталася 28 червня близько 20:00, на 292 км автодороги «Київ-Харків», на території Решетилівського району. За попередньою інформацією, позашляховик «БМВ-Х5», що рухався у напрямку Харкова, зіткнувшись із попутним легковим автомобілем «Мерседес», вдарив попутний «КАМАЗ» і з’їхав у кювет.

Унаслідок ДТП водій «Мерседесу» (45-річний громадянин іншої країни) загинув на місці події. 33-річний водій «БМВ» і троє його пасажирів, серед яких 33-річна жінка та двоє малолітніх дітей (9-ти і 4-х років), отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. 52-річний водій КАМАЗу не постраждав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині міліціонери вилучили більше 400 грамів подрібнених конопель

Травмованих шпиталізовано до районної лікарні.

На даний час правоохоронці з’ясовують обставини події. Вирішується питання щодо внесення факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого). Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
За матеріалами УДАІ УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1129
Категорія: Прес-реліз
Теги: аварія, дтп, Київ, харків




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ