Форум Grebenka.com
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гребінківський форум » Розваги, відпочинок і вільний час » Туризм та подорожі » Відпочинок за кордоном (Где были и где мечтаем побывать??!)
Відпочинок за кордоном
Lesya
Lesya Lesya
Дата: Вівторок, 29.09.2015, 15:27 | Сообщение # 1


Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Статус: Offline
Предлагаю в этой темке рассказывать о своем отдыхе за границей, где были и где мечтаем побывать??!Туры, тур.компании, отели...советы, предпочтения...вообщем всё, что связано с нашим отдыхом, всё сюда)!

С вашего позволения начну, а вы присоединяйтесь;)!

Я очень часто отдыхаю за границей, побывала во многих странах, жила в разных отелях и гостиницах, есть что сравнивать. Так вот, самое запоминающееся путешествие у меня связано с городом Абу-Даби(ОАЭ), прошлым летом мы были там с сестрой, такой красоты я в жизни нигде и никогда ещё не видела. Вообщем, кто хочет увидеть богатство, шик и блеск, тому точно в ОАЭ. г. Абу-Даби, да и вообще Эмираты в целом поражают своей роскошью, уникальностью и чистотой.

Мы жили  в отеле Shangri-La Hotel, Qaryat Al Beri ни разу не пожалели, что остановились именно в  нем, фантастический отдых.Прожили там всего две недели, но за это время я так привыкла к такой красивой жизни, что уезжала со слезами на глазах, вообщем покорил меня этот город, что тут ещё сказать)


Сообщение отредактировал Lesya - Вівторок, 29.09.2015, 15:30
 
rusia88
Руслана Коломиец
Дата: Вівторок, 26.04.2016, 16:18 | Сообщение # 2


Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Статус: Offline
Собрались с мужем впервые поехать за границу. хочется посоветоваться. Мечтаем поехать в Кемер. Это его давняя мечта. Пересмотрела кучу турфирм, как выбрать хорошую не знаю.
 
ulanabrecka
Дата: Середа, 27.05.2020, 06:47 | Сообщение # 3


Группа: Пользователи
Сообщений: 6
Статус: Offline
в Турции была и хочу в Египет съездить
 
Liza
Дата: Субота, 14.11.2020, 02:53 | Сообщение # 4


Группа: Гости





Тур "Вся Італія за тиждень" (Італія) - Італія за тиждень? Це реально! 
Кожному з нас знайомий той стан, коли збираєшся в подорож у відпустку і починаєш збирати інформацію по тому місту або країні, куди незабаром поїдеш. Я завжди перелопачую в інтернеті гори інформації, читаю путівники і обов'язково переглядаю відгуки туристів. В основному ця інформація розповідає нам про історичні та пам'ятні місця. Гіди під час екскурсій говорять масу цікавого, але це теж інформація про культурні цінності та пам'ятки. І ось десь на оповіданні гіда про історію якоїсь 39-й церкви я розумію, що мені, наприклад, завжди не вистачає якоїсь найпростішої, саме побутової інформації.

Мені не вистачає знань, як живуть люди в цій країні або місті, куди я приїхала. Я люблю дивитися не тільки пам'ятки, але і ті райони, де живуть прості люди, мені подобається сидіти де-небудь в кафе і спостерігати за перехожими, що йдуть по вулиці, корінними жителями; спостерігати, як гуляють матусі з колясками, спостерігати у що одягнені місцеві жителі.

Я люблю гастрономічний туризм і мені хочеться знати, де спробувати місцеве, унікальне блюдо, не дорого; мені хочеться познайомитися з особливостями місцевої кухні і кулінарними традиціями.

Треба знати і про безпеку в кожному місті чого остерігатися, а чого немає. Тому я вирішила написати свої нотатки про подорож по Риму і Італії і дати деякі поради майбутнім туристам, виходячи зі своїх спостережень, може комусь це здасться корисним.

Отже, я подорожувала по Італії в рамках туру «Італія за тиждень». Ви думаєте, що це неможливо? Це цілком реально. Навіть самі італійці говорять, що «якщо ви відвідали Рим, Венецію, Флоренцію» - ви вже побачили найголовніше в Італії! Такі тури включають за тиждень сім-вісім міст і бувають різними за програмою.

В нашу програму входили 7 міст:
Венеція - Лідо ді Єзоло - Піза - Сієна - Флоренція - Рим - Неаполь- Рим.
 
filipp27
Дата: Субота, 13.02.2021, 08:29 | Сообщение # 5


Группа: Пользователи
Сообщений: 8
Статус: Offline
А нам полюбилась Грузия! Радушие и гостеприимство, скакими здесь встречают, не знают равных. Прекрасная кухня, отличное домашнее
вино, здоровый климат – и всё очень даже недорого.  Обязательно стоит посетить селение Уреки сволшебным лечебным пляжем с уникальными черными магнитными песками.
 
Гребінківський форум » Розваги, відпочинок і вільний час » Туризм та подорожі » Відпочинок за кордоном (Где были и где мечтаем побывать??!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
Код безпеки: