Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

31.01.2012

Які шапки не псують волосся і зачіску?



Які шапки не псують волосся і зачіску?

Звичайно, наші модниці до останнього відтягують момент зустрічі з шапкою: довго намагаються зберегти зачіску під капюшоном або легким шарфиком, однак при двадцатиградусных морозах стає ясно - без шапки не обійтися.

Але як вибрати шапку правильно і що робити з зачіскою?.

Насправді, при правильному виборі трьох складових успіху - шапки, засобів для укладки і власне зачіски - цілком можливо ходити в холоду з гордо піднятою головою акуратною. Як вибрати шапку? Найбільш гуманно із зачісками обходяться в'язані шапки і пухкі об'ємні берети.

Тут важливо, щоб пряжа, з якою пов’язані головні убори, не була колючим і не містила більше 30% штучних волокон. Інакше шкіра голови буде дуже потіти (навіть в холод! ) і ні про яку зачісці під шапкою не буде і мови.

Найкращий склад у волокон для шапки або берета - чиста тонка шерсть (зокрема, кашемір і ангора), суміш вовни з бавовною або натуральним диким шовком (така пряжа особливо рекомендується власницям надмірно чутливої шкіри), а також віскоза з акрилом і льняним волокном.

Якщо ви носите шапку з натурального хутра, то зверніть увагу на підкладку: вона повинна бути 100% шовку, віскози або бавовни. Ніякі синтетичні тканини неприпустимі: голова в будь-яку погоду буде немилосердно потіти.

До речі, відмінне рішення - російська народна вовняна (Павлово-Посадська) або пухова (Оренбурзька) хустка. Крім чудових зігріваючих якостей, з допомогою різних стилів пов'язування можна регулювати обсяг над зачіскою.

Тепер про засоби для укладання. Саме непридатний взимку - це гель. Будь-який з ефектом "мокрих" волосся, рідкий, гель-спрей... Будь-яка зачіска, укладена з гелем, після шапки буде мати жалюгідний вигляд, а волосся перетворяться в брудні бурульки. Піна або мус можуть використовуватися, за умови, що вони не змінюють пластичності пасом.

Однак саме надійне - це рідкі спреї для обсягу з термозащитным ефектом: вони не зафіксують складні конструкції, однак не дадуть волоссю прилипнути до голові, і ви завжди зможете надати волоссю нормальний вигляд. Лак для фіксації зачіски може використовуватися, якщо розпорошувати його не поверх всій зачіски, а точно на піднесені коріння волосся.

Ну і, нарешті, про зачісках. Найменше проблем відчувають власниці довгого волосся і волосся середньої довжини: адже їх можна перетворити у будь-які коси і "колоски", зібрати в гладкі пучки і хвости. Під шапкою такі зачіски практично не псуються.

Також не занадто складно зберегти рівне каре або стрижку "паж". А от короткі стрижки, особливо ті, що вимагають об'ємної укладання над лобом або на потилиці - це проблема...

 Можливо, не варто укладати волосся перед одяганням шапки, а взяти з собою фіксувальні засоби і пару гребінців, щоб зобразити зачіску на місці прибуття. І, звичайно, найважче - зберегти під шапкою кучері. Якщо ви завиваете їх за допомогою бігуді - подумайте, як дістатися до потрібного місця без шапки (хоча б у капюшоні).

І не слухайте ради "не розчісуючи завитки, надіти на них шапку" - локони розплющаться, і замість завитка утворюється некрасивий залом, від якого можна буде позбутися тільки з допомогою миття голови.

За матеріалами: medikforum.ru


Схожі матеріали:
👁 1627
Категорія: Культура
Теги: Зачіска, волосся, берет, гребінці, шапки, Хустка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ