Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

28.09.2012

На Полтавщині у день голосування кожна виборча дільниця знаходитиметься під пильним наглядом правоохоронців



На Полтавщині у день голосування кожна виборча дільниця знаходитиметься під пильним наглядом правоохоронців

Підготовка до виборів в Україні триває: активно проходить агітація, в регіонах відбуваються різні масові заходи політичного характеру.

Міліція зацікавлена, щоб передвиборча кампанія, а також самі вибори народних депутатів пройшли у рамках закону, без правопорушень, фальсифікацій, масових заворушень та втручань у процес голосування.

 Щодня працівниками міліції реєструються та перевіряються усі повідомлення від громадян про можливі порушення виборчого законодавства, а також уживаються заходи реагування відповідно до нормативно-правових актів.

 Міліція України є аполітичною, тобто не бере жодної участі у виборчому процесі, окрім реалізації кожним міліціонером свого права, як громадянина України, у кабінці для голосування у день виборів. Натомість прямою і безпосередньою функцією міліції є забезпечення особистої безпеки громадян, захист їх прав і свобод, охорона громадського порядку, недопущення скоєння правопорушень та вчасне реагування на них.

 З метою належного реагування на правопорушення, у територіальних підрозділах міліції Полтавської області створені оперативні штаби, які цілодобово займаються збором та аналізом інформації щодо перебігу виборчого процесу - 2012. А напередодні та у день голосування кожна виборча дільниця знаходитиметься під пильним наглядом і правоохоронців, і представників громадських формувань, і офіційних спостерігачів, і камер відеоспостереження.

 Державна служба охорони теж не стоїть осторонь, а активно бере участь у підготовці безпечних умов для голосування громадян на кожній виборчій дільниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михайло Кривошей обіцяє в Гребінці побудувати дитячий садочок та реконстроювати школи

 «На даний час проведено технічне обстеження 1272 виборчих дільниць на території Полтавської області: 1239 звичайних, 8 окремих та 33 спеціальних (лікувальні та виправні заклади). Проводиться робота по встановленню сигналізації та програмно-апаратних комплексів систем відеоспостереження», – повідомив начальник УДСО при УМВС України в Полтавські області полковник міліції Сергій Порада.
 
Також працівники ДСО разом із іншими міліціонерами забезпечуватимуть схоронність бюлетенів та охорону громадського порядку.

 Сподіваємось, що мешканці Полтавщини черговий раз продемонструють високий рівень цивілізації та правової культури під час голосування і будуть прикладом толерантності й взаємоповаги по відношенню один до одного, не залежно від політичних уподобань.

УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1562
Категорія: Суспільство
Теги: УМВС України, міліція, вибори, представників громадських формувань, правоохоронці, 2012




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ