Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   






На станці Гребінка попередили розкрадання майна залізниціНа початку місяця при проведенні підрозділами воєнізованої охорони регіональної філії «Південна залізниця» оперативно-профілактичних заходів попереджено два випадки крадіжок майна філії.

Зокрема, по станції  Гребінка, де на 3-й колії Черкаського парку було виявлено відсутність трьох гальмових башмаків.

За підозру в скоєнні крадіжки затримано стороннього, якого з речовими доказами було доставлено до відділу поліції міста Гребінка.

< ... Читати далі »

| 09.08.2019 | Категорія: Події | Переглядів: 1614
Коментарі (0)

У Гребінці підвели підсумки огляду-конкурсу на кращий благоустрійУже традиційно за ініціативи міської ради з 1 червня по 1 серпня проходить огляд–конкурс  на кращий благоустрій території підприємств, установ, організацій, багатоквартирних будинків та будинків приватного сектору на території Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади.

Метою конкурсу є відзначення і заохочення жителів приватного сектору, які турбуються про чистоту і благоустрій своїх дворів, залучення підприємств, організацій установ ... Читати далі »

| 09.08.2019 | Переглядів: 1689
Коментарі (0)