Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

19.04.2016

Гребінківська дитяча театр-студія "Парадиз" показала в школі-інтернат театральне дійство


Мотоклуб "Лінкольн" провів у Майорщинській школі - інтернат квест "ЗРОБИ ДОБРУ СПРАВУ"


"Парадиз" , Гребінка, школа-інтернат, МайорщинаТанцювальний колектив "Забава" і дитяча театр-студія "Парадиз" подарували вир шалених позитивних емоцій вихованцям Майорщинської школи-інтернату.

17 квітня 2016 року у Майорщинській школі-інтернат, що у Гребінківському районі, було проведено неординарний захід для вихованців інтернату.

За ініціативи і організації Мотоклубу "Лінкольн" вперше було проведено незвичний  квест "Зроби добру справу". На заклик LINCOLN MC долучитися до благородної справи  відгукнулися творчі дитячі колективи.

Дитяча теарт-студія "Парадиз" Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 привезла дітям зі складною життєвою ситуацією театральне дійство під назвою "Не хочу бути собакою".

Керівник студії Стрілець Марія звернулася до вихованців інтернату зі словами: "Всі ми в певний час не хочемо робити те, що повинні. Інколи не хочеться слухати вчителів, готуватись до уроків. Сьогодні наш дитячий театр покаже вам, що буває, якщо ледарювати і бути неслухняними".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школярка перемогла у Всеукраїнському літературному конкурсі

Повчальна історія "Не хочу бути собакою" справила на дітвору велике враження: вони сміялися і аплодували, переживали за долю героїв і захоплювалися казковим гримом героїв. Після виступу театру "Парадиз" глядачі не хотіли відпускати артистів з імпровізованої сцени і нагородили юні таланти оплесками і посмішками.

Неабиякий внесок у проведення квесту "Зроби добру справу" зробила і старша група танцювального колективу "Забава" (керівник Оксана Лісова). Запальні танці, яскраві костюми, емоційні виступи дівчат зривали шалені оплески діток зі школи-інтернату.
 


 

Танцювальний колектив "Забава" відомий своїми успіхами і постійною співпрацею зі своїми шефами Мотоклубом LINCOLN МС в усіх масових заходах клубу, має високий професійний рівень і є взірцем танцювального мистецтва нашого міста.

Учасники дитячих творчих колективів Гребінки долучилися до всіх конкурсів, які зробили гостей і господарів дружними командами  і добрими друзями.



Вихованці Майорщинської школи-інтернату показали неабияку активність і ентузіазм, радо приймали участь в конкурсах "Повітряна битва", Наша краса", "Армреслінг", "Стрибки у мішках", "Краса-довга коса", "Перетягування канату".

Наостанок вихованці інтернату і гості -учасники колективу "Забава", студії "Парадиз", учні Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 під керівництвом Цимбал Оксани та вихованці Майорщинської школи-інтернату разом з мотоциклістами -клубниками, виготовили газети з побажаннями один одному і обмінялися ними в знак дружби.

 

 

Як зазначив Президент LINCOLN МС Віктор "Царь" Памір, робити добро не треба до якоїсь дати чи з нагоди якогось свята. Ділитися душевним ставленням до тих, хто цього потребує в силу непростих життєвих обставин - це вміння почути і відчути інших.

Квест - це завдання, в нашому випадку "Зроби добру справу" - це завдання подарувати дітям зі школи інтернату свято, емоції, позитив. Пробудити в них бажання до перемоги, спонукати до праці над собою, дати надію на те, що в них є всі шанси досягти успіхів у творчості.Всі діти однакові, в яких би обставинах не знаходилися: вони хочуть уваги, тепла, маленьких здобутків. Мріють знайти своє місце в житті.

 

 

Завдання Мотоклубу "Лінкольн" об'єднати всіх дітей в одну дружну команду, показати їм, що всі вони рівні і цікаві, розумні, винахідливі і позитивні - виконано.

 Квест "Зроби добру справу" вдався. Це було дуже видно, коли вихованці Майорщинської школи - інтернату не хотіли відпускати юних артистів і мотоциклістів Мотоклубу "Лінкольн".

 


















 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 2065
Категорія: Культура
Теги: пардиз, театр, квест, школа-інтренат, ЗОШ, Майорщина, №2




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ