Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

24.11.2016

Компанія «Автотранс» відкриває нову АЗС в м. Гребінка


На честь відкриття АЗК в м. Гребінка, компанія «Автотранс», проведе розіграш більше 25 цінних подарунків


 «Автотранс», АЗС в м. ГребінкаПВГП «Автотранс» продовжує динамічно розвиватися розширюючи свою роздрібну мережу АЗС.

25 листопада 2016 р. ПВГП "Автотранс" відкриває новий автозаправний комплекс (АЗК) під брендом «Автотранс» в м. Гребінка по вул. Магістральній, 150.

Компанія придбала автозаправний комплекс, розташований в м. Гребінка по вул. Магістральній, та провела реконструкцію даної АЗК згідно з корпоративними стандартами, значно розширивши асортимент продукції та сервісів для клієнтів.

Оновлена АЗК надає Вам можливість заправити авто не лише зрідженим газом, також реалізуються якісні бензин та дизельне пальне.

Відтепер жителі та гості м. Гребінка мають можливість заправляти свої авто, на оновленій АЗК «Автотранс», паливом від провідних іноземних та вітчизняних виробників, наступних марок:
• A-92 UA
• А-92 EURO
• А-95 EURO
• ДП EURO, а також зріджений ГАЗ.
Всі види палива відповідають найвищім державним стандартам якості.

Одним з основних принципів яким керується у компанія є клієнтоорієнтованість. У місті Гребінка лише на АЗК «Автотранс» є можливість стати учасником програми лояльності та зберегти значну кількість коштів сімейного бюджету. Жодна інша АЗК у місті Гребінка подібної програми заощадження коштів не пропонує. Разом з тим на кожному автозаправному комплексі Ви маєте можливість придбати паливо за талонами та платіжними картками.

Сучасне обладнання, встановлене на АЗК, дозволяє одночасно заправлятися бензином та зрідженим газом, що значно скорочує час на заправку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автозаправні станції Гребінківщини
 
Комплекс АЗК включає в себе: цілодобовий маркет «Tempo», в якому Вас зустріне привітний персонал, безкоштовний «WI-FI», можливість зарядити потрібний Вам гаджет, смачно поласувати різноманітними  смаколиками та запашною кавою, а також придбати необхідний товар в дорогу, на пікнік чи додому.
 
На честь відкриття АЗК в м. Гребінка, компанія «Автотранс», проведе розіграш більше 25 цінних подарунків!

У розіграші приймають участь усі, хто придбає від 20 і більше літрів (одним чеком) будь-якого палива на АЗК "Автотранс" в період з 25 листопада по 9 грудня 2016 року!
 








 

Розіграш подарунків відбудеться 10 грудня о 13:00 год., на території АЗК «Автотранс» в м. Гребінка по вул. Магістральній, 150, в присутності учасників розіграшу.

Подарунки, за виграшними номерами чеків, видаються переможцям, які будуть присутні під час розіграшу на території АЗК «Автотранс» в м. Гребінка по вул. Магістральній, 150.

Список подарунків:
- головний приз - телевізор «LG 42LF653V»
- мобільний телефон «Samsung Galaxy J3»
- планшет «Lenovo Tab 3 Essential 710L»
- відеореєстратор «Falcon HD 62»
а також:
- талони на пальне (50, 20,10 літрів);
- зимові щітки-скребки;
- фірмові термокружки;
- зимові омивачі скла 3л.
Заправляйте авто на АЗК "Автотранс", за адресою м. Гребінка вул. Магістральна, 150, від 20-ти літрів будь-якого палива (одним чеком), та вигравайте цінні подарунки. Головний приз - телевізор «LG 42LF653V».
Деталі та умови розіграшу запитуйте у працівників АЗК.
 
Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 2807
Категорія: Новини Гребінки
Теги: новини Гребінківщини, пальне, розіграш, Автотранс, Гребінка, Grebenka.com, АЗК, Бензин




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ